Jeg vil knalde hele tiden

null

Hej Joan

Jeg er en ung kvinde, der holder lidt for meget af sex. Jeg tænker, at jeg måske er nymfoman. Hvad gør jeg så?

Min kæreste bliver ked af det, når jeg vil igen og igen. Som jeg også har forklaret ham, er det ikke, fordi han ikke tilfredsstiller mig, for han giver mig lige det, jeg vil have, men jeg kan helt seriøst blive ved hele dagen, og det er der jo ingen mand, der kan holde til.

Jeg har søgt en masse på nettet, og jeg passer lige ind i profilen som nymfoman. Jeg ville bare høre, om du har nogle råd til, hvordan jeg kan få min kæreste til at have det godt med sig selv, og hvad jeg kan gøre for at dæmpe lysten? Findes der medicin?

Med venlig hilsen Petersen

Kære Petersen

Nej, der findes ikke noget medicin mod for meget sexlyst eller mod for meget lyst til at gamble, drikke eller indtage stoffer. Der skal andre metoder til for at ændre på et overforbrug af den ene eller anden slags.

Det er stoffet dopamin, du er afhængig af. Det minder om kokain og produceres i kroppen, når du har sex. Jo mere sex, du dyrker, jo mere dopamin, udskiller du, og det farlige ved det er, at din kæreste får rollen som din dopamin-pusher. Hans job har desværre udviklet sig til at sørge for, at du lever i den rus, som du med årene er blevet mere og mere afhængig af. En sexafhængighed kan ikke fixes på den hurtige måde. Der skal psykologisk hjælp til som ved andre misbrug. Der findes en forening for sex- og kærlighedsafhængighed, der hedder SLAA, men du skal være rigtig parat til forandring, før de kan hjælpe dig. Se mere på: www.slaa-danmark.dk.

Kærligst Joan