Annonce:
Annonce:

Ekstrababe taler om sine orgasmer

Anne-Louise Saikkonen vil prøve grænser. Macho! forsøger at udfordre dem

- Når jeg har taget min bachelor, vil jeg gerne ind på Joan Ørtings sexologskole. Sex betyder meget for mig (Foto: Starduststudio.dk/Bureau: Allure Models)
- Når jeg har taget min bachelor, vil jeg gerne ind på Joan Ørtings sexologskole. Sex betyder meget for mig (Foto: Starduststudio.dk/Bureau: Allure Models)
Annonce:
Følg Underholdning
HVER DAG forsøger Anne-Louise Saikkonen at udfordre sig selv. Hun vil ikke vågne op en dag som en gammel kone og fortryde alt det, hun ikke nåede. Det er der vist heller ikke den store risiko for.

Den 22-årige sundheds- og idrætsstuderende er lige flyttet til København og er samtidig begyndt at arbejde som model. Men det er i sexlivet, at grænserne for alvor bliver rykket.

– Min fyr skal udfordre mig. Det kan for eksempel være ved at dyrke sex på anderledes steder. Jeg har prøvet at dyrke sex på toilettet til en japansk restaurant i København. Lige da vi var færdige, blev der revet i døren, og pludselig kunne vi ikke komme ud uden at blive afsløret.

– Så begyndte jeg at stortude, sagde, vi havde et kæmpeskænderi og skred lige forbi folk. Det var et kæmpe kick, fortæller hun.

Skræmt af udseende
Når single-pigen kigger efter fyre, behøver de ikke ligne nogle, som lige er trådt ud fra et modelbureau.

På øverste etage må det til gengæld gerne rykke, og så må drømmefyren også godt være charmerende og ikke mindst modig.

– Jeg gider ikke en fyr, som ikke tør noget. Jeg har oplevet fyre, der knap tør komme over til mig og snakke, og det gider jeg ikke.

I øjeblikket har den 22-årige studerende mange jern i ilden. Ved siden af studiet er hun fitnessinstruktør og arbejder også for et eventbureau. Her har hun for eksempel delt blomsterkranse ud til et beach-party, men selv om det er sjovt, har hun større planer for fremtiden.

Fremtid som sexolog
– Når jeg har taget min bachelor, vil jeg gerne ind på Joan Ørtings sexologskole. Sex betyder meget for mig, og jeg har altid kunnet tale frit om orgasmer og sådan noget. Den seksuelle psykologi er spændende, og derfor vil jeg gerne arbejde med den i fremtiden.

Ved siden af de mange job er Anne-Louise Saikkonen vild med at stå på ski. Den lyshårede skønhed har været skiløber på konkurrenceplan. Men hun har da også rødder i den mere alpine del af Skandinavien, da hendes mor oprindeligt kommer fra Finland.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: