Madeleine: Fra drømmeprinsesse til kone

Som Fru O'Neill kan hun nu leve et frit liv i New York

Kone-tilværelsen vil utvivlsomt bekomme Madeleine godt. Foto: AP
Kone-tilværelsen vil utvivlsomt bekomme Madeleine godt. Foto: AP
Følg Underholdning

Prinsesse Madeleine har aldrig befundet sig godt i rampelyset. Så den anonyme tilværelse, hun nu kan se frem til i USA med ægtemanden Chris O`Neill, bekommer hende utvivlsomt godt på flere niveauer.

Madeleine fik sin Chris og festede hele natten

Madeleine har for alverdens mænd været en drømmeprinsesse, og hun har måttet finde sig i at være i mediernes søgelys konstant, hvilket ofte har været svært for kongedatteren, skriver VG.

Den nu 30 årige prinsesse kom for alvor i mediecentrifugen, da hun brød forlovelsen med den svenske advokat Jonas Bergström i 2010 - kun få måneder før deres bryllup.

Madeleines frækkeste gæst

Forklaringen på 'skilsmissen' var angiveligt utroskab, fordi Bergström havde tilsyneladende en affære med en norsk kvinde.

Prinsessen forlod Sverige samme dag, som bruddet blev kundgjort. I New York fandt hun ikke bare den anonymitet, hun havde savnet i Stockholm. Hun mødte også manden, hun nu har giftet sig med; millionæren og finansmanden Christopher O`Neill.

Kysse-Chris gav den hele armen

- Chris har åbnet mit hjerte. Han er min sjæleven. Jeg elsker Chris for hans varme og humor. Han har et vældig stort hjerte, har hun udtalt i et interview.

Chris kommer fra en velstående familie og er vant til at omgås det internationale jetset. Han har gået på prestigefyldte privatskoler og har eksamen i finansøkonomi.

Madeleines bryllup får Sverige på den anden ende

I dag bor parret sammen i en 100 kvadratmeter stor lejlighed i Midtown East, ved Central Park. Lejen skal være i omegnen af 40.000 kr. om måneden.

Både Chris og Madeleine har et ønske om at blive boende i USA også efter, at de er blevet mand og kone. Chris besluttet, at han fortsat vil være amerikansk og britisk statsborger. Dermed mister han muligheden for en svensk kongelig titel.

Her er prinsessens mange bejlere

- Det er hans eget ønske. Han vil fortsætte med at arbejde på samme måde, som han gør i dag, og han vil fortsat arbejde i USA, siger Bertil Ternert, informationschef ved det svenske hof i Aftonbladet.

Sammen med Chris ser Madeleine frem til en ny epoke i livet, som finansfrue og udvandret prinsesse, karrierekvinde - og på et tidspunkt mor, i verdensmetropolen New York.

Er Madeleine gravid før brylluppet?

Hun vil fortsætte arbejdet i World Childhood Foundation. Og han vil støtte sin kone. Jeg tror ikke, vi vil få dem meget at se. De vil naturligvis stille op på Nobelfesten, store jubilæer og lignende i Sverige og fortsætte at repræsentere Sverige i USA, men de vil ikke blive særligt synlige, lyder vurderingerne.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind