TV: Så voldsomt var overfaldet på Mascha

Dans med de kendte: Programvært Dan Rachlin, kendisekspert Nikolaj Vraa og gæst Patricia Bull ser tilbage på den famøse episode, hvor Mascha Vang og Kira Eggers blev slået ned på in-sted i Indre København

Det var egentlig tænkt som en hyggelig bytur oven på en god middag, men aftenen sluttede som bekendt alt andet end muntert for skønhederne Kira Eggers og Mascha Vang, da de besøgte komiker og erhvervsmand Casper Christensens hippe Københavner-klub 'Sunday' lørdag i 2014's anden uge.

De to måtte nemlig forslåede forlade in-stedet efter mødet med en endnu unavngivet voldsmand, som angiveligt skulle have overfaldet først Mascha Vang og derefter tildelt Kira Eggers flere slag, da hun forsøgte at lægge sig imellem.

Underholdning Tidligere X Factor-deltager: Jeg gik efter Blachman

Faktisk skulle overfaldet have være så voldsomt, at førstnævntes kæbe blev slået af led. Efterfølgende har vi da også set billeder af en forslået Mascha Vang – ikke mindst hos det ligeså Casper Christensen-ejede satire-site ' FunnyHaha', hvor photoshop-evnerne for en stund fik frit løb hos medarbejderne, der i et lidet heldigt forsøg på en joke overtapeserede Maschas ansigt med yderligere sår og blå plamager.

Uklædeligt, mener journalist og kendisekspert Nikolaj Vraa, der som vanlig gæst i 'Dans med de kendte' kommenterer på ugens farverige begivenheder i selvsamme program.

Se og hør Dan Rachlin, Nikolaj Vraa og tidligere X Factor-deltager Patricia Bull debattere episoden i indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer