Psykisk syg stjerne vil hjælpe andre

Disney-stjernen Demi Lovato lider selv af bipolar lidelse, og nu vil hun hjælpe andre, som også har sygdommen

- Jeg vil gerne møde de folk, som ligesom mig skal lære at leve med deres psykiske sygdom, siger Demi Lovato. (Foto: AP)
- Jeg vil gerne møde de folk, som ligesom mig skal lære at leve med deres psykiske sygdom, siger Demi Lovato. (Foto: AP)

Der er vist ingen tvivl om, at det ikke altid er helt nemt at leve med en depression.

Det vil den 21-årige Disney-stjerne Demi Lovato nok gerne skrive under på. Hun lider nemlig af bipolar lidelse, som er en sygdom, der ofte resulterer i depressionslignende tilstande. Men sangerinden har lært at leve med sin sygdom, og nu vil hun gerne hjælpe andre, der har samme lidelse.

Demi Lovato er i øjeblikket aktuel som X Factor dommer i USA. (Foto: AP) Intl. kendte Disney-stjerne vil være ung mor

- Den her sygdom fik virkelig kørt mit liv godt og grundigt af sporet. Men jeg er stolt af at sige, at jeg er et levende bevis på, at man godt kan leve, elske og have det godt, selv om man lider af bipolar lidelse. Det kræver blot uddannelse, støtte og hjælp, siger Lovato ifølge WENN.com.

Demi Lovato er fan af konspirationsteorier (Foto: AP). Intl. kendte Disney-stjerne tror på aliens og havfruer

Og støtte og hjælp er netop de ting, hun vil give til andre syge. Hendes plan er nemlig at tage på en tur rundt i USA, hvor hun rådgiver og hjælper andre bipolære personer.

- Jeg vil gerne møde de folk, som ligesom mig skal lære at leve med deres psykiske sygdom ved at få stillet en ordentlig diagnose og få den rette behandling. Jeg vil være den bedste og mest kraftfulde forkæmper for at hjælpe folk med at finde modet til at søge hjælp, siger Lovato.

0 kommentarer
Vis kommentarer