Playboy-model viser krop og vandflaske

Og 25-årige Daisy Lea fik hjælp af Rod Stewarts søn på Malibu beach

Vand, vand. vand.
Vand, vand. vand.

Firmaet bag 138 Water-mærket har en anerkendelsesværdig politik med at lade nogle superskønne damer stå i spidsen for reklame-kampagnerne.

Det er også tilfældet dennegang, hvor den smækre Playboy-model i Sydafrika-udgaven, Daisy Lea, viser ynder - og vandflaske - på Malibu Beach, iøvrigt i selskab med Rod Stewarts søn, Sean, der bl.a. kan ses hælde vand ud over modellens t-shirt, så der går ren 'Miss Wet t-shirt' i seancen.

Intl. kendte Frække Tawny slukker tørsten

På et af billederne kan man såmænd se ham hælde vand over modellens t-shirt, så der går ren 'Miss Wet t-shirt' i seancen.

Daisy Lea gav den gas på Malibu Beach.
Daisy Lea gav den gas på Malibu Beach.

Se også her

Ellers er frøken Lea helt oppe på beatet i optagelserne, hvor hun både laver benspjæt i luften og kolbøtter til ære for fotografen.

Charlie Riina leger her med den store vandflaske fra kildevandsfirmaet 'Water 138'.(Foto: All Over Press) Underholdning Playboy-model i topløs foto-serie

Charlie Riina på photoshoot i Hollywood. (Foto: All Over) Intl. kendte Playboy-model viser bryster - igen...

Modellen lægger ikke skjul på, at hun har været under kniven for at opnå sine imponerende brystmål.

Problemet var, at så mente hun pludselig, hendes numse var for lille i forhold til brysterne. Og så måtte den også have en behandling - dog et 'skalpel-frit' løft, understreger hun.

Intl. kendte Playboy-model smider toppen

1 af 3 Benspjæt for sagen.
2 af 3 Og kolbøtte.
3 af 3 Vand, vand. vand.
8 kommentarer
Vis kommentarer