Snapchat-dronning savner mandligt selskab

Russisk-fødte Ekaterina Katja Andersen følges af tusindvis på de sociale medier

Ekaterina Abndersen vil gerne være et forbillede for de unge piger. (Foto: Ole Grüner/Connery.dk)
Ekaterina Abndersen vil gerne være et forbillede for de unge piger. (Foto: Ole Grüner/Connery.dk)

- Jeg ser min krop som ret æstetisk og oftest meget flot, siger russisk-fødte Ekaterina Katja Andersen, der flyttede til Danmark som 11-årig.

Her har hun udviklet sig til lidt af en snapchat-dronning og et Instagram-hit, fortæller web-magasinet Connery.dk, der præsenterer den 29-årige frækkert i et nyt opslag i både tekst og billeder.

I teksten fortæller Katja, at hun ofte bliver anset for at være mindre intelligent, men den skal folk nu længere ud på landet med.

Læser Dostojevski
'Hvis jeg lavede snaps, der viser mig læse Dostojevskij (som jeg har læst alle værker af) og græde over de dybe følelser, som Sjostakovitj fremkalder i mig, var der nok ikke så mange, som ville følge mig', siger hun til mediet.

Bare fyrene ikke altid er ude på at score mig. (Foto: Ole Grüner/Connery.dk)
Bare fyrene ikke altid er ude på at score mig. (Foto: Ole Grüner/Connery.dk)
 

 Læs mere og se flere billeder her

Før hun blev  'hot' på de sociale medier, havde hun især drenge-venner. Det savner hun i dag - at 'være en af drengene'.

'Nu til dags, hvis det mandlige køn skriver til mig, starter samtalen altid med, 'jeg ved, du har hørt det tusindvis af gange før, men du er så smuk'.

Råd til unge piger: Tænk på fremtiden
'Der er snart ingen, som får den ide, at snakke om noget andet end umiddelbart på at score mig, siger baben, der indrømmer et par gange at være endt på 'ufrivillige' dates, hvor hun bare havde troet, det drejede sig om at 'hænge ud' sammen.

Eaterina hverken drikker eller tage stoffer, og hun vil i det hele taget gerne være et eksempel for unge piger, der spilder tiden på at drikke sig stive med mere erfarne mænd - 'istedet for at tænke på fremtiden'.