Beverly Hills-stjerne fejrer kærligheden på Reemes natklub

Eventyret startede i Danmark, og nu er kendisparret Tori Spelling og Dean McDermott genforenet med det lille land for at fejre kærligheden til hinanden

Se interview med Tori Spelling og manden, Dean McDermott, her. (Video: Kenneth Meyer)

På 'After Dark' slog kærligheden gnister.

Kys blev udvekslet, musik blev spillet, og tæt blev der danset. Det var stedet, hvor det gik ned, da 90'ernes helt store tv-stjerner skulle slippe hæmningerne i serien 90210 Beverly Hills.

I dag skal en af seriens helt store stjerner igen fejre kærlighed i nattelivet, denne gang på det nyåbnede danske diskotek Arch i midten af København.

Det er Tori Spelling, også kendt som Donna Martin, og manden Dean McDermott, som i dag skal omfavne kærligheden til hinanden og deres 10 års ægteskab sammen.

Artiklen fortsætter under videoen

I april måned var Tori Spelling og Dean mcDermott i København for at deltage til Zulu Awards. Se her, hvad Berverly Hills-stjernen havde at sige om Danmark

- Vi har mange venner som kommer for at fejre os, og nogle er fløjet her til fra USA, siger Tori Spelling, som selv fløj ind til Danmark i dag.

Det er ikke helt tilfældigt, at deres kærlighed i aften skal blomstre i København. Det var nemlig her det hele startede.

- Det sidste stykke tid har vi rejst og arbejdet i Europa. Vi startede i Danmark, så har vi været i Paris, hvor vi blev forlovet igen, og så ville vi tilbage her til, hvor det hele startede - for at fejre vores 10 års jubilæum, siger Tori Spelling og manden Dean McDermott til Ekstra Bladet.

I april var parret på besøg i Danmark, hvor Tori Spelling skulle uddele prisen for årets tv-serie ved det danske Zulu Awards. Allerede her blev den 43-årige skuespiller helt vild med Danmark.

- Jeg elsker jeres mad. Jeg har fået denne her paté... leverpostej. og drømmekage, fortalte hun, da hun mødte op på den røde løber ved årets Zulu Awards.

Tori Spelling og hendes mand har nydt et par dage i Danmark og er blevet glade for det danske køkken. (Foto: Jakob Jørgensen) Underholdning 'Donna Martin' til Zulu Awards: Jeg elsker dansk mad

Remee holder i aften dørene åbne for parret og deres gæster, selvom de ikke kender hinanden.

- Vi kender ikke Remee personligt, men vi er store fans, griner Tori Spelling.

Men stedets gode omtale har lokket stjernerne til. 

- Vi hørte, det skulle være smukt, og vi elsker flotte ting. Så ved vi, det lige er åbnet. Og det ser jo flot ud, siger de begge, mens de kigger ind af diskotekets døråbning.

Remee selv har altid været draget af Beverly Hills og har selv set serien med Dona Martin i en af hovedrollerne. Han er glad for at kunne holde deres fest hos ham, som han har planlagt skal blive en vild aften.

Gæsterne starter på klubbens tagterasse, og når de er klar til fest, rykker de en etage ned.

- Bagefter bliver det et voldsomt brag af en fest - det er svært at beskrive med ord, det tror jeg, at man skal se for at forstå, siger han.

Remee med hat. (Foto: Mogens Flindt) Underholdning Remee om Beverly-stjernes bryllup: Det bliver et brag