Ny Fifty Shades-bog fortælles fra mandlig synsvinkel

Med den nye bog i Fifty Shades-serien får læserne endelig adgang til Mr. Grey's tanker

Er du fan af serien, så kig med her og se den første teaser til Fifty Shades Darker.

Hvad foregår der egentlig i hovedet på den gådefulde Mr. Grey?

Tusindvis af læsere har sammen med Anastacia Steele forsøgt at finde svar på spørgsmålet gennem tre bøger i Fifty Shades-trilogien. Og nu får de endelig svaret.

Forfatteren E. L. James har netop offentliggjort, at der kommer endnu en bog i serien, som bliver fortalt fra den mandlige hovedperson, Christian Grey's, synsvinkel.

Jamie Dornan skal igen spille Mr. Grey i efterfølgeren til Fifty Shades. (FOTO: Focus Features) Underholdning Mr. Grey er klar til to'eren

På læsernes opfordring
Første bind i Fifty shades-serien udkom i 2011, og siden har tusindvis af læsere opfordret E. L. James til at skrive historien set fra Mr. Grey's  synsvinkel. Og nu har forfatteren overgivet sig. I åbningscenen til den nye bog skriver hun:

- Denne bog er dedikeret til alle de læsere, som spurgte... og spurgte... og spurgte... og spurgte.

Titlen på den nye bog bliver 'Grey'  med undertitlen 'Fifty shades of Grey as Told by Christian'.

Filmnyheder Se første bid af ny Fifty Shades film

To sider af samme historie
I romanen giver E. L. James læserne muligheden for at opleve fortællingen på ny og blive klogere på romanens intrigante og gådefulde mandlige hovedperson.

- Christian Grey er en kompleks karakter, og læserne har altid været fascineret af hans lyster, motivationer og mystiske fortid. Alle, der har været i et forhold ved, at der er to sider af alle historier, siger E. L. James.

I alt har trilogien solgt mere end 125 millioner eksemplarer på verdensplan. Filmen, der bygger på bøgerne, havde biografpremiere i 2015 og tiltrak et stort kvinde-domineret publikum.

Den nye roman 'Grey' udkommer på engelsk 18 juni og på dansk i sensommeren 2015.

Emilia van Hauen ved onsdagens gallapremiere på Fifty Shades of Grey. (Foto: Mogens Flindt). Danske kendte Ekspert: Derfor elsker kvinder Fifty Shades

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

0 kommentarer
Vis kommentarer