Annonce:
Annonce:

Britisk stjerne hylder dansk tv-serie: - Den er fuldstændig fantastisk

Den britiske komiker og forfatter til hitserien 'The Office' Ricky Gervais er vild med tv-serien 'Hvide Sande'

Ricky Gervais står bag hitserien 'The Office'. Foto: Ritzau Scanpix
Ricky Gervais står bag hitserien 'The Office'. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning

Danske krimiserier som 'Forbrydelsen' og 'Broen' har længe fået udenlandske seere til at sidde klinet til skærmen, når nye afsnit kom ud.

Men spørger man den britiske komiker og forfatter til hitserien 'The Office' Ricky Gervais, er det en helt tredje dansk serie, der får ham til at juble.

Nemlig tv-serien 'Hvide Sande'.

Det skriver komikeren i et længere opslag til sine 15 millioner følgere på Twitter. Og han holder langtfra igen med de rosende ord:

'Har netop færdiggjort den danske tv-serie 'Hvide Sande', og den er fuldstændig fantastisk. Smukt skrevet og instrueret med et fantastisk cast, men især relationen mellem de to hovedroller og deres sublime optræden hev benene væk under mig', skriver Gervais.

'Hvide Sande' handler om et uopklaret mord på en ung tysk surfer.

Annonce:

For at opklare det brutale mord bliver to betjente sendt under cover til surf-byen Hvide Sande på den jyske vestkyst. Ingen i byen har tillid til politiet, så de tos job består i at fremstå som et lykkeligt ægtepar fra storbyen, der flytter til Vesterhavet for at starte et nyt liv.

Serien er skrevet af A.J. Kazinski. og instrueret af Tilde Harkamp og Barbara Topsøe-Rothenborg og har Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund i hovedrollerne som betjentene Helene og Thomas.

Fatalt dødskys: Bille August er tilgivet

Den i dag 61-årige komiker spillede selv rollen som den tåkrummende afdelingsleder David Brent i 'The Office'. Rollen gav ham et hav af priser - blandt andet en Golden Globe i kategorien bedste skuespiller.

Han er i dag en verdenskendt komiker, der skabte overskrifter verden over, da han var vært for Golden Globe i 2020. I en heftigt kritiseret monolog jokede han med, at skuespillere er hyklere, og at de, der uddeler priserne, er racister.

Se, hvordan det er gået skuespillerne, der gjorde 'The Office' til et megahit, her.

Dansk skuespiller: Man bliver rystet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: