Demi Rose viser frække former

Imens er hendes Cannes-ven, rapperen Tyga, igen kæreste med Kylie Jenner

Følg Underholdning

Hun fik mediernes opmærksomhed i forsommeren, da hun opholdt sig på Cannes Filmfestivalen med den amerikanske rapper Tyga, der netop var blevet fyret som kæreste til Kardashian-søsteren Kylie Jenner.

Tyga og Jenner er nu sammen igen, men britiske Demi Rose, 21 år, har ikke været sen til a udnytte den pludselige berømmelse til at gøre opmærksom på sig selv på de sociale medier.

Med fortjent held, skal vi skynde os at tilføje.

Bikini-Demi laver 2017-kalender

 

Markante fortrin

Billeder, der viser hendes imponerende fysik alle de rette steder, er blevet sat på Instagram, og hendes 2,7 mio. følgere har bestemt ingen grund til at føle sig snydt.

De seneste, hun har lagt op, viser hende i diverse badetøj og lingeri, der knapt kan indeholde de markante former - både dem for- og bagfra.

Se et udvalg af billederne i galleriet over denne artikel.

Escort-bureauer udnytter hot model

 

Demi Rose blev efter Cannes-eventyret rygtet kæreste med Tyga, selvom denne selv tweetede, at han var single og bare 'nød livet'.

Efterfølgende har han genoptaget forholdet til Kylie Jenner, der har været med ham, mens han giver koncerter rundt om i Europa.

Tyga trods fræk model: Jeg er single

 

Varm afsked
 Forleden rejste hun dog hjem, men ikke fordi hun og Tyga var blevet uvenner, hvilket et afskeds-billede fra lufthavnen i Tyskland tydeligt demonstrere.

Tværtimod skulle parret være begyndt at tale om ægteskab. Det skulle ikke mindst Kylie være opsat på.

- Det sker ikke nu, men hun tænker mere og mere på det. Hun ønsker en fremtid med ham, siger en kilde ifølge MailOnline.

En bikini-klædt Kylie Jenner fejrer sin 18-års fødselsdag på en yach med Tyga og en masse andre damer i badetøj. Video: Splash

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+