Den 'hemmelige' bagedyst-dommer: Nej, jeg er ikke i familie med Jarlen

Jan Friis-Mikkelsen er ikke Jarlens fætter eller bror. Til gengæld er han bedste venner med Mette Blomsterberg, der gengældte en tjeneste og fik ham med i 'Den store bagedyst'

- Når folk spørger mig, hvorfor fa'en, jeg står og bedømmer kager, når jeg ikke er hverken bager eller konditor, så plejer jeg at sige, at det er jo heller ikke alle boksedommere, der er boksere, siger Jan Friis-Mikkelsen. Foto:
Bjarne Bergius Hermansen
- Når folk spørger mig, hvorfor fa'en, jeg står og bedømmer kager, når jeg ikke er hverken bager eller konditor, så plejer jeg at sige, at det er jo heller ikke alle boksedommere, der er boksere, siger Jan Friis-Mikkelsen. Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Følg Underholdning
Ekstra Bladet

Ifølge 'karmaloven' kommer gode gerninger altid tilbage til giveren, og det var netop, hvad Jan Friis-Mikkelsen oplevede, da han for fem år siden blev kontaktet af sin ven Mette Blomsterberg, der var i færd med at udvikle en dansk udgave af 'The Great British Bake Off'.

I 1990'erne var Jan nemlig selv på skærmen i 'Meyers Køkken', og når Claus skulle have ferie, brugte Jan anledningen til at invitere Blomsterberg i studiet.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+