Desperat eftersøgning: Skuespillers søster forsvundet

Skuespilleren Arielle Kebbels søster blev sidst set gå tur med sin hund for en uge siden. Nu er en stor politiefterforskning sat i gang

Skuespillerinden Arielle Kebbel har en rolle i den aktuelle film 'Fifty Shades – Fri'. Foto: AP
Skuespillerinden Arielle Kebbel har en rolle i den aktuelle film 'Fifty Shades – Fri'. Foto: AP

Hvad er der sket med skuespillerinden Arielle Kebbels 36-årige søster Julia? Det spørgsmål står ubesvaret hen, efter at hun for en uge siden gik en tur i Silver Lake-området i Los Angeles med sin labrador Cindy. 'Fifty Shades - Fri'-skuespillerinden efterlyser lige nu sin søster på Instagram og Twitter efter søsterens forsvinden. Arielle Kebbel beder nu alle om hjælp til at finde søsteren. Politiet har ligeledes sat en stor eftersøgning i gang. Det skriver News.au.

Flere andre kendte skuespillere som Blake Lively, Amy Shumer, Odette Annable og Patrick Adams efterlyser også Arielle Kebbels søster på de sociale medier. 

Den 36-årige kvinde er ikke blevet set siden onsdag 31. januar, og der har ikke været livstegn fra hende. Hendes hund Cindy er også forsvundet efter gåturen.

Julias familie har ifølge Variety udsendt en pressemeddelelse i forbindelse med søsterens forsvinden.

- Min familie og jeg beder alle om hjælp i eftersøgningen af min søster Julia. Vi er så taknemmelige og rørte over den enorme hjælp, som vi har fået fra alle. Vi håber, at der ikke er sket hende noget, og vi vil ikke stoppe med at lede efter hende, før hun er tilbage hos os, skriver familien i pressemeddelelsen.

Den 36-årige kvinde, der er meldt savnet, har kort lyst hår, brune øjne og bærer farverige tatoveringer på begge arme. Hendes taske og telefon blev efterladt i boligen under gåturen.

Skuespillerinden Arielle Kebbel har en rolle i den aktuelle film 'Fifty Shades – Fri'. Hun har førhen medvirket i serien 'The Vampire Diaries', gyseren 'The Grudge 2' og 'John Tucker Must Die'.

 Se traileren til den frække 'Fifty Shades - Fri', der er blevet svinet til af anmeldere her

Anmelder efter 'Fifty Shades 3': Jeg tror, Jeg må ud og brække mig

'Fifty Shades of Grey'-stjerne fik taget uskyldigt billede: Men bulen stjal fokus

2 kommentarer
Vis kommentarer