21-årig skønhed: Flotte fyre mangler hjerne

Ida Søjborg fra 'Love Island' mener, at trænede og frembrusende typer oftest er 'tomme i bolden'

Ida fra Love Island om sin deltagelse og at være biseksuel (Foto / Redigering: Anthon Unger / Kristian Hansen)

21-årige Ida Søjborg fra Espergærde er ikke en kvinde, der lægger fingre imellem. Hun siger tingene, som de er.

Netop nu er hun deltager i 'Love Island', hvor Ekstra Bladet mødte hende to dage, før hun tjekkede ind i villaen på Gran Canaria.

Her lever hun i et til tider turbulent forhold til deltageren Jonas Korsgaard, der har villaens flotteste overkrop, som han elsker at kigge på. Ja, han er flere end én gang blevet taget i at stå og kysse sine egne muskler foran spejlet.

Hun 'vinder': Så mange har 'Love Island'-deltagerne knaldet

Tomme i bolden
Alligevel er han yderst eftertragtet i programmet, og måske er det en smule overraskende, at det netop er Ida, han er havnet sammen med.

Til Ekstra Bladet fortalte Ida Søjborg nemlig, at hun ikke bryder sig specielt meget om flotte fyre. Tidligere har hun i et interview med M! udtalt, at 'flotte fyre mangler hjerne', og det står hun ved.

- Ja, jeg har mødt mange af de der trænede fyre og frembrusende typer, og de er sgu lidt tomme i bolden. De ved ikke helt, hvad de vil, og de kører bare på udseendet. For mig er det indre ligeså vigtigt og en prioritet. Der skal følge mere med end bare en flot fyr og store muskler, lød det fra Ida Søjborg til Ekstra Bladet.

Veltrænet er hun bestemt også selv. Foto: ANTHON UNGER
Veltrænet er hun bestemt også selv. Foto: ANTHON UNGER

Træner selv
Det betyder dog ikke, at hendes type er en fedladen fyr med en IQ langt over 100.

- Han må gerne være trænet, for jeg træner selv, og det nytter ikke noget, hvis jeg træner mere end ham. Han skal også bare vise, at han har andet at byde på. Det er altså ikke nok for mig, at han har en flot krop, siger hun.

- Har du nogle deciderede krav til en kæreste?

- Ja, han må som sagt gerne være trænet, og så er det vigtigt for mig, at det ikke er et genert menneske. Det skal også være en person, som kan give mig noget modspil.

Flotte fyre har som oftest ingen hjerne, lyder det fra Ida, men Jonas, som ses her, er alligevel sluppet igennem nåleøjet. Foto: ANTHON UNGER
Flotte fyre har som oftest ingen hjerne, lyder det fra Ida, men Jonas, som ses her, er alligevel sluppet igennem nåleøjet. Foto: ANTHON UNGER

Støtte hjemmefra
Den beskrivelse passer Jonas tilsyneladende på.

For siden programmets begyndelse 22. oktober har hun hængt sammen med Jonas Korsgaard. De har haft deres skænderier, og han har blandt andet betegnet hende som 'en snotskovl' under en ophedet diskussion. Men på det seneste har kærligheden blomstret.

Og det sker med støtte hjemmefra.

- Hvordan har din familie det med, at du nu skal være med i et realityprogram?

- De har sagt, at jeg skal tage afsted. De ved, at jeg er eventyrlysten og elsker at være sammen med mennesker. De har nærmest sparket mig ud over kanten i de situationer, hvor jeg har været i tvivl. Så har de sagt 'afsted med dig'.

Hvordan det går med Ida og Jonas, kan ses på TV3 fra mandag til lørdag på TV3.