45-årig tv-vært er blevet far

Spilanmelderen Thomas Bense og kæresten, Cecilie, har fået deres første barn sammen

45-årig tv-vært er blevet far

Thomas Bense, der trofast har guidet seerne af 'Go' Morgen Danmark' igennem computerspils-junglen i 10 år, er blevet far.

Det afslører han selv på Instagram, hvor han viser sin lille, nyfødte søn frem.

Til Ekstra Bladet bekræfter 45-årige Thomas Bense, at han og kæresten, den 22 år yngre Cecilie Fisker Nielsen, er blevet forældre i tirsdags til drengen Elliott Link Fisker Bense.

Tidligere har Thomas Bense fortalt til Ekstra Bladet, at kæresten havde termin til december, og at de glædede sig. Men nu kan spileksperten så afsløre, at lille parrets lille søn er kommet til verden tre uger før tid.

-  Han er født tre uger før tid, da han bare gerne ville komme til verden. Derfor er han heller ikke så stor, han vejede 2930 gram ved fødslen og var 49 centimeter lang. Det er rigtig fint, for Link er også en lillebitte elver, forklarer den stolte far.

Thomas Bense fortæller, at både mor og barn har det godt, selvom at han er født før tid. Den for tidlige fødsel er også årsagen til, at de tre stadig er indlagte på Herlev Hospital.

- Der har ikke været noget, selvom han er født før tid. Det er bare for at sikre sig, at alt er godt, at vi stadig er her. Vi skulle gerne blive udskrevet i morgen, for man vil gerne hjem til sine vante rammer, siger Thomas Bense.

Tv-vært venter barn med 22-årig kæreste

Artiklen fortsætter under billedet.

Thomas Bense og Cecilie Fiscker Nielsen. Foto: Privatfoto
Thomas Bense og Cecilie Fiscker Nielsen. Foto: Privatfoto

Det er ikke hvem som helst, lille Elliott Link er opkaldt efter. Der er en unik forklaring på det noget usædvanlige mellemnavn, fortæller den nybagte far og spilentusiast.

- Navnet Elliott er taget fra den lille dreng fra E.T, og Link er fra elver-drengen i Zelda-spillene. Det var svært at beslutte sig for et navn, for Link er lidt for usædvanligt i Danmark, hvor Elliott er lidt mere normalt, forklarer Thomas Bense.

Det er ikke kun Thomas Bense, som er glad for computerspil i sin familie, og som gerne vil opkalde sine børn efter spilfigurer.

- Min bror fik en datter for to måneder siden, og hun hedder Zelda, griner spileksperten.

Om nogle år vil man måske kunne se fætter og kusine rende rundt og smadre buske og krukker med sværd i jagten på hemmelige gange og juveler.