'Årgang 0'-Stephanie finder kærligheden: Sådan mødte jeg ham

Stephanie Van Der Watt sagde ikke helt farvel til sin gamle flamme, som hun nu danner par med

Stephanie Van Der Watt ville egentlig ikke give sit forhold en titel, men gav efter og fortæller nu åbent om sin nye kæreste. Foto: Mogens Flindt
Stephanie Van Der Watt ville egentlig ikke give sit forhold en titel, men gav efter og fortæller nu åbent om sin nye kæreste. Foto: Mogens Flindt

18-årige Stephanie Van Der Watt, der medvirker i 'Årgang 0', var ikke på singlemarkedet i lang tid.

I december sidste år gik hun fra sin kæreste, Andreas, og nu danner hun par med en ny fyr - sin gamle klassekammerat Jeff.

- Vi har holdt kontakten sådan lidt 'on and off', siger hun og fortsætter:

- I november begyndte vi at snakke mere og mere og var sammen stort set hver eneste dag, og så tror jeg bare, at det skete, tilføjer hun.

Stephanie bor hos sin far, men er flyttet tættere på sin mor. Foto: TV2 Film, tv & radio 'Årgang 0'-familie flytter igen igen igen

Egentlig havde Stephanie Van Der Watt ikke tænkt sig at meddele offentligheden om sin nye flirt, men det endte hun alligevel med at gøre.

- Folk havde gået og sagt, at vi var kærester, men jeg gad ikke at give forholdet en titel på den måde. Alligevel blev vi enige om, at det nok var tid til det, forklarer hun.

I klasse sammen
Stephanie Van Der Watt kender sin nye kæreste gennem en del år.

De har gået i folkeskole sammen.

Stephanie, Christian og Rachels liv er omdrejningspunktet i 'Årgang 0' - på godt og ondt. Foto: TV2/Camilla Hay Danske kendte 'Årgang 0'-far ramt af smertefuld kronisk sygdom

- Vi har gået i parallelklasse sammen siden anden klasse, og vi endte også med at gå i klasse sammen i niende - vi var faktisk et par i syvende klasse, siger hun.

Sidste sæson
Da 'Årgang 0' blev sendt for første gang, fik seerne at vide, at produktionen bag ville følge børnene, indtil de blev 18 år.

Dermed er der kun en sæson tilbage, og det er også vemodigt, at programmet lakker mod enden, har Stephanie Van Der Watt tidligere fortalt.

– (...) det bliver da meget mærkeligt, når det stopper, lød det overfor Realityportalen.

Stephanie vil gerne i gymnasiet, når hun er færdig med 9. klasse. (Foto: TV2) Danske kendte Stephanie fra 'Årgang 0' er flyttet igen

Ifølge TV2 er det udelukket, at programserien skulle blive forlænget.

- Det eneste, jeg kan sige med sikkerhed, er, at "Årgang 0"-serien, som vi kender den, kommer til at slutte, når de unge er fyldt 18 år, har Anne Hjort, seriens tilrettelægger, tidligere sagt til Se og Hør.