'Årgang 0'-Stephanie jubler: Her er min nye kæreste

18-årige Stephanie van der Watt fra 'Årgang 0' har god grund til at smile. Hun har nemlig fået ny kæreste

Ekstra Bladet talte med Stephanie på den røde løber til det vilde Reality Awards

Nu spirer kærligheden i 'Årgang 0' på ny.

Realitydeltageren Stephanie van der Watt fra 'Årgang 0' har igen fundet kærligheden, og nu viser hun sin nye kæreste frem på Instagram med teksten 'Ham her kan jeg rigtig godt li'.

I slutningen af sidste år fortalte Stephanie om bruddet med kæresten Andreas. Hun indrømmede, at det ikke altid er sjovt, at alle kan følge med i hendes kærlighedslivs op- og nedture på tv-skærmen.

- Lige på de punkter er det selvfølgelig ikke lige så rart, at man er den, som man er, og stort set hele Danmark følger med, men sådan er livet jo, det er sådan, mit år har været, og det er det, som der har været sket i mit liv, fortalte hun til Se og Hør.

Kendte 'Årgang 0'-familie i millionærklubben: Så rige er de

Stephanie bor hos sin far, men er flyttet tættere på sin mor. Foto: TV2 Film, tv & radio 'Årgang 0'-familie flytter igen igen igen

Men nu har hun god grund til at smile igen. Hun har nemlig fundet sig en ny sød kæreste.

Af hans Instagram-profil fremgår det, at han hedder Jeff og går i 2.G på HTX i Slagelse, hvor den unge tv-stjerne også selv læser.

Ifølge Billedbladet fejrede Stephanie og Jeff i går hans 18-års fødselsdag.

Stephanie har tidligere fortalt, at Jeff gav hende en hjerteformet ring, da hun selv fyldte 18 år. På Instagram har hun lagt et billede op af den fine ring.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Stephanie van der Watt, men hun er ikke vendt tilbage.

Stephanie har ikke arbejdet nok på sin skole, mener hendes far. Foto: TV2. TV 'Årgang 0'-Stephanie må ikke starte i gymnasiet

 

De to 'Årgang 0' piger har begge døjet med mobning. Foto: Camilla Hey/TV 2 TV 'Årgang 0'-piger mobbet: Ingen ville tale med os