'Årgang 0'-stjerne mobbet: Måtte forlade skolen

Selv om det var meget personlige ting, Rachel Ellebye fortalte om i 'Til middag hos', var det en udpræget god oplevelse at være med

Rachel inviterede indenfor i 'Til middag hos'. Foto: Bjørn Jakobsen, Nent Group
Rachel inviterede indenfor i 'Til middag hos'. Foto: Bjørn Jakobsen, Nent Group
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det var en yderst åbenhjertig Rachel Ellebye, der her til aften bød seerne inden for i tv-programmet 'Til middag hos'.

Her fortalte hun sine gæster, Philip May, Micki Cheng og Kirsten Skaarup, om kærlighed, strikse kostskoleregler og hvordan hun blev mobbet i folkeskolen.

- Det har været anderledes i forhold til en almindelig opvækst, for der var nogle perioder omkring 7-8. klasse, hvor jeg havde det lidt svært i skolen, der synes jeg måske ikke lige, det var så fedt at blive filmet - og der sagde jeg også nogle gange til kameraet, at nu filmer vi ikke lige i skolen de næste par uger, sagde hun i programmet, hvor hun direkte adspurgt, om hun blev mobbet, svarede:

- Der var noget, ja. Jeg tror bare, det er en ting, som rigtig mange kan blive udsat for. Jeg tror dog ikke, det var fordi, jeg var Rachel fra 'Årgang 0', jeg tror, jeg lige så godt kunne være Rachel, apoteker-datteren, der kunne være blevet mobbet.

Kæmper med overvægt: Jeg ved godt, jeg er stor

Et af de bedste valg
Over for Ekstra Bladet fortæller Rachel Ellebye, at det ikke var uvant for hende at åbne op om den svære fortid, da hun allerede har adresseret det i 'Årgang 0'.

'Det var egentlig 'almindelig' skolemobning. Mest grundet jalousi. Det var mellem 7. og 8. klasse', skriver hun over en sms grundet dårlig telefonforbindelse.

'Årgang 0'-babe i vild forvandling: - Glad for mave og røv

Her fortæller hun videre, at mobningen fik konsekvenser for hende.

'Det påvirkede mig til at forlade folkeskolen og tage på efterskole - et af de bedste valg nogensinde', skriver hun.

Den uges 'Til middag hos'-hold. Foto: Bjørn Jakobsen/NENT Group
Den uges 'Til middag hos'-hold. Foto: Bjørn Jakobsen/NENT Group

Vil ses igen
Inden telefonforbindelsen gik helt i udu, nåede Rachel Ellebye at fortælle, hvordan alle tre gæster havde overrasket hende positivt.

- Jeg synes, det var virkelig skægt og en anderledes oplevelse end 'Årgang 0'. Det var meget mere intensivt, fordi man både skulle lave mad og være vært. I 'Årgang 0' var det bare min hverdag, der blev vist, fortalte hun og fortsatte.

- Det var nogle fantastiske mennesker, vi kan nogle forskellige ting, og der var en fantastisk kemi allerede fra starten af. Jeg håber at se dem igen i fremtiden.

BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind