Ægtepagten afslører: Sådan deler de millionerne

Powerparret går hver til sit - og tager hver deres formuer med sig

Christiane og LOC er gået fra hinanden. (Foto: Mogens Flindt)
Christiane og LOC er gået fra hinanden. (Foto: Mogens Flindt)

Et af Danmarks vel nok mest fashionable powerpar, rapperen Liam O'Connor og tv-værten og magasinejeren Christiane Schaumburg-Müller O'Connor, meddelte i går, at de skal skilles.

(Foto: All Over) Danske kendte L.O.C. og Christiane går fra hinanden

Det betyder, at de to kendisser skal i gang med at dele møbler og souvenirs fra alverdens rejser i to lige store bunker.

Til gengæld bliver delingen af parrets formue en del lettere, selvom det ikke er småpenge, der er blevet trukket ind i ægteskabet mellem de to, der blev indgået på Valdemars Slot på Tåsinge den 22. december 2012.

Sidste år omsatte LOC eksempelvis for hele 4,6 millioner kroner, hvilket gav ham et overskud i sit selskab på 2,4 millioner kroner. Og det var endda efter, at han havde trukket 1, 3 millioner kroner ud i løn til sig selv.

Derudover satte han 300.000 kroner over på en pensionsordning, samtidig med at han trak yderligere 300.000 kroner ud i udbytte.

Og der er flere penge, hvor de kommer fra. L.O.C.s pengetank - egenkapitalen i hans selskab - er nemlig på 6,5 millioner kroner.

Liam O'Connor kan i aften ses på dr3 i programmet 'Jeg er L.O.C. (FOTO: Martin Lyngstad/Polfoto) TV L.O.C i nyt program: Sådan var mit misbrug

Dengang alting stadig var fryd og gammen mellem LOC og Christiane, der nåede at være gift i to et halvt år. I går sendte Christiane den kedelige besked om, at parret skal skilles ud på Instagram. (Foto: All Over)
Dengang alting stadig var fryd og gammen mellem LOC og Christiane, der nåede at være gift i to et halvt år. I går sendte Christiane den kedelige besked om, at parret skal skilles ud på Instagram. (Foto: All Over)

Arkivfoto: Mogens Flindt Danske kendte L.O.C. i marts: Kærlighed varer aldrig ved

De penge kommer Christiane Schaumburg-Müller O'Connor dog ikke i nærheden af, ligesom Liam O'Connor ikke får del i de penge, som hans kone har tjent som danser, skuespiller, tv-vært og magasinejer både før og efter parret blev gift.

Da de blev gift indgik de nemlig en ægtepagt, hvor der står:

'Alt, hvad vi hver især ejer ved ægteskabets indgåelse, samt alt, hvad vi hver især erhverver under ægteskabet, skal tilhøre den pågældende som skilsmissesæreje og derfor ikke deles i tilfælde af separation eller skilsmisse.'

Hvor meget Christiane Schaumburg-Müller O'Connor har på kistebunden kan ikke siges lige så sikkert som i L.O.C.s tilfælde, for selvom hun har to selskaber er regnskaberne ikke offentligt tilgængelige. I det ene tilfælde fordi der er tale om en enkeltmandsvirksomhed og i det andet, fordi virksomheden endnu er så ny, at det første regnskab endnu ikke er offentliggjort.

For øjeblikket tjener Christiane til føden som medvirkende i det kommende program 'Ninja Warrior'. (Foto: Camilia Soltani)

Liam og Christiane sammen til Voice-finalen i 2012. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Så har L.O.C. fået det første frække tilbud

I sommeren 2013 købte det nu tidligere par en 272 kvadratmeter stor murstensvilla i Hellerup for 8,4 millioner kroner. Ifølge Tinglysningsbogen ejer de hver 50 procent af huset. Det fremgår også, at der er optaget to realkreditlån i hus, formentligt et for hver ægtefælle.

Begge lån var på lige omkring to millioner kroner, da huset blev købt , og så er der samtidig optaget et pantebrev i Danske Bank på 2,7 millioner kroner.

Hvis huset ikke skal sælges, og enten Liam O'Connor eller Christiane Schaumburg-Müller O'Connor ønsker at blive boende skal der således adskillige millioner kroner på bordet for at købe den anden halvdel ud.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.