Ærlig Bubber: Min søn skal kende sandheden

Bubber har tænkt sig at lægge alle kortene på bordet, når han skal fortælle sin kommende søn, hvordan han kom til verden

Bubber bliver i april far til fire. Foto: Linda Johansen
Bubber bliver i april far til fire. Foto: Linda Johansen

I slutningen af april bliver 55-årige Bubber og hans kæreste, 41-årige Signe Rossing, forældre, når de efter planen byder deres lille fælles søn velkommen til verden.

Til Ekstra Bladet har Bubber for nylig fortalt, at han langt fra havde planlagt, at han skulle være far igen i en alder af 55 år - 25 år efter, at han blev far sidste gang.

Og når den lille ny kommer til verden, skal den del af hans tilblivelse ikke være en hemmelighed.

Efter uplanlagt graviditet: - Nu danner vi par

Det fortæller Bubber i sin nye podcast 'Gammelfar', som lige nu er tilgængelig på Podimo, hvor den folkekære tv-vært blandt andet interviewer fagpersoner og andre kendte mænd, der er blevet fædre i en sen alder, for at blive klogere på den opgave, der venter ham.

- Det er klart, at lige præcis det med, at jeg ikke havde planlagt at blive far igen - den vil da gøre ondt at fortælle ham. Så skal man veje sine ord og passe på, hvordan man siger det. Men generelt, så er alt historie, om den er god eller dårlig, siger Bubber i podcasten.

Bubber glæder sig til at blive far igen, selvom det hele har haft en turbulent start. Foto: Linda Johansen
Bubber glæder sig til at blive far igen, selvom det hele har haft en turbulent start. Foto: Linda Johansen
 

Bubber håber, at han og sønnen med tiden vil kunne grine af historien.

- Med tiden kan man gøre det humoristisk. Med tiden kan det sagtens gå hen og blive en rigtig god historie, siger Bubber og understreger, at han ikke kommer til at holde noget skjult for sønnen i forbindelse med hans tilblivelse.

Ville skilles
I november sidste år afslørede Bubber over for Ekstra Bladet, at han ville skilles fra sin daværende kone, Christina Ibsen Meyer, som han på det tidspunkt havde været gift med i 29 år. Sammen har de tre voksne børn.

Samtidig kunne Bubber fortælle, at han ventede barn med en ny kvinde - forretningsejeren Signe Rossing, som for år tilbage passede Bubbers og ekskonens børn, da de var små.

Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

Derfor har nyheden om at han skulle være far langt fra været fryd og gammen i starten.

- Hold nu op en blæst og nogle snakke og tumult, den baby heldigvis ikke har været vidne til, siger han blandt andet i podcasten og understreger:

- Men jeg kan love for, at jeg kommer til at stå med den baby, som om det var det første barn i verden nogensinde. For det, der skal skabes mellem mig og ham, er jo kun noget, der foregår os to imellem. Og det er derfor, det er så unikt og fantastisk.

Du kan læse Ekstra Bladets eksklusive interview med Bubber lige her:

Gjorde barnepigen gravid: Nu taler Bubber ud