Ærlig Line Baun om sit livs kiks: Jeg ville da ønske, jeg aldrig havde sagt det

Det er ti år siden, at Line Baun Danielsen kom med en meget uheldig kommentar, og aben hjemsøger hende stadig den dag i dag

Line Baun PÅ gulvet i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
Line Baun PÅ gulvet i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
Følg Danske kendte

- I et langt liv vil der altid være ting, man ønskede, man aldrig havde sagt eller gjort. Som for eksempel at spørge en veninde om hun er gravid, uden hun er det. Eller forveksle en pige med en dreng – eller omvendt.

Sådan skriver Line Baun i sit seneste indlæg på sin blog, og der er ingen tvivl om, hvad den tidligere tv-vært ville ønske, at hun aldrig havde sagt.

- Er det en abe?

Den kommentar kan de fleste nok huske, og de, der ikke så det live i 'Go' Morgen Danmark' for ti år siden, har sikkert set det på Youtube, hvor klippet er set mere end én million gange.

Line Baun: Det går lige i trussen  

Det var til billederne af en sort mand i en båd, at Line Baun sagde de uforglemmelige ord, hvortil medværten, Ole Stephensen, hurtigt fik sagt: 'Hvad siger du?'

Det var IKKE en abe
Selvom Line Baun hurtigt trak i land, så er kommentaren langt fra glemt. På den officielle årsdag i går 'fejrede' P4 jubilæet. Og hun bliver ofte mindet om det uheldige ordvalg, skriver hun.

- Og så sker det ret tit på Facebook, ansigt til ansigt, på mail, på TV eller radio ja endda her på bloggen – at jeg bliver mindet om det.

Line Baun: Her er min nye baby

Hun forklarer, at der intet ondt var i kommentaren, og de fleste danskere ser formentlig heller ikke mere end blot morskaben i det - heriblandt hendes egne sønner. Selv ville hun dog gerne være opmærksomheden foruden.

- Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg nyder den opmærksomhed. Der MÅ da være en ministerkage, nogle skattebetalte underbukser eller en valgbrandert, der kan konkurrere. Hvis blot det fik ligeså megen medieopmærksomhed, skriver hun.

Hun er endda kommet dertil, at hun overvejer at dedikere sin gravsten til den uheldige kommentar, hvor hun foreslår teksten:

- Det var IKKE en abe.

Line Baun: 'Unge mænd er fysisk attraktive'

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.