Ærlig Line Baun om sygdomsforløb: 'Glad for at jeg stod frem'

Den tidligere tv-vært er glad for, at hun fortalte åbent om sit forløb med stress

Line Baun er ovenpå igen efter hun blev ramt af stress. Foto: Linda Johansen/ritzau/
Line Baun er ovenpå igen efter hun blev ramt af stress. Foto: Linda Johansen/ritzau/

Stress er gået hen og er blevet lidt af en folkesygdom, der rammer høj som lav. Det skete også for Line Baun Danielsen, mens hun stadig var tv-vært.

Hun forsøgte at komme tilbage på jobbet, efter den første sygemelding, men valgte i sidste ende at trække sig fra sit job, hvorfor hun nu i stedet gør sig som blogger og med sit eget kommunikationsbureau.

Line Baun: Jeg var i tvivl, om jeg var god nok

Hun har fortalt meget åbent om sit forløb på både sin blog og i medierne. Og i det seneste indlæg på sin blog, fortæller hun, hvor glad hun er for, at hun talte åbent om sin sygdom. Det mindede et møde med en kvinde i Magasins lingeri afdeling hende om.

Kvinden, der selv var blevet ramt af stress, havde været pinlig over sin sygemelding, men det, at et kendt ansigt som Line Baun stillede sig op og fortalte ærligt om sin sygdom, havde hjulpet kvinden, skriver Line Baun blandt andet om mødet med kvinden.

Danske tv-værter: Her er vores største bommerter

- Hun takkede mig, fordi jeg så åbent havde fortalt om min egen tur i stress helvedet her på bloggen, på TV og i andre medier. Og jeg blev så glad. Glad for at jeg havde hjulpet hende og gjort en forskel. Glad for at jeg turde stå frem dengang, selvom det tog slemt på mine ressourcer. Så hendes tak betød alverden for mig, skriver den tidligere tv-vært.

Mærk efter
Line Baun Danielsen var en fast del af dansk tv i mange år, hvor hun blandt andet var vært på 'Go' Morgen Danmark'.

Ærlig Line Baun om sit livs kiks: Jeg ville da ønske, jeg aldrig havde sagt det

Derfor var det også en stor beslutning, da hun til sidst valgte at forlade tv-branchen og sit job på TV 2 Lorry. Efter i årevis at have interviewet folk om deres liv, er det nu i stedet sit eget liv, hun deler ud af på bloggen, og der har hun i et tidligere indlæg fortalt, hvor vigtigt det er at mærke efter, før stressen rammer.

- Så budskabet til Jer, der kører Jer selv lidt for hårdt og måske ikke altid mærker ordentlig efter: GØR DET. Der er kun dig selv til at passe på dig selv. Eller måske oplever du, at en kollega, en ægtefælle eller en veninde eller ven ændrer adfærd og ikke har samme gnist og overskud som normalt. Tag ansvar og spørg ind til, hvordan han eller hun har det – inden det er for sent, skrev hun.

Line Baun: Glad for mine store bryster

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær