Annonce:
Annonce:

Ærlig Mille Dinesen: Min barnløshed fylder

Skuespilleren Mille Dinesen har forgæves forsøgt at få børn i mange år. Hun har dog ikke givet op

- Når jeg snakker om det eller tænker på det, så prøver jeg at lade være med at formulere det som om, at det er en sorg i mit liv, fortæller 'Rita'-skuespilleren.  Foto: Anthon Unger
- Når jeg snakker om det eller tænker på det, så prøver jeg at lade være med at formulere det som om, at det er en sorg i mit liv, fortæller 'Rita'-skuespilleren. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Da skuespillerinden Mille Dinesen fandt sammen med Thomas Busch, troede hun ikke, det ville være et problem for dem at få børn. Hendes kæreste havde nemlig to børn i forvejen.

Men selv om parret har prøvet at få et barn, er det ikke lykkedes. Det til trods for, at hun har modtaget fertilitetsbehandling gennem de seneste 10 år.

Det fortæller hun i onsdagens afsnit af 'Helt Ærligt', der bliver sendt på Kanal 4.

Mille Dinesen underlagt diktatur i danselokalet

- Når jeg snakker om det eller tænker på det, så prøver jeg at lade være med at formulere det som om, at det er en sorg i mit liv, fortæller 'Rita'-skuespilleren til psykolog og blogger Sarah Zobel i programmet, og fortsætter:

- For så lyder det som om, at det er en dør, jeg har lukket i mit liv. Og det er det ikke, siger Mille Dinesen.

Annonce:

Hun har ikke været under behandling konstant, men har indimellem sat det i bero, eksempelvis når hun har skullet arbejde. Hun ville nemlig ikke være muligt for hende at gøre begge ting samtidig, har hun opdaget.

- Det har ikke været ansvarligt at være i det hormonhelvede, som det er for mig. Jeg bliver sindssygt skrøbelig, uden filter og tyndhudet, erkender den ærlige skuespiller.

'Vild med dans'-vært til deltager: Modigt med så stramme bukser

Hun fortæller også, at når hun ser på sit liv, som det er og har været, kan hun godt se, at det til trods for barnløsheden både er sjovt, spændende og udfordrende.

- Men jeg vil vove at påstå, at det er det, der fylder, når jeg går i seng, og når jeg vågner om morgenen, siger Mille Dinesen.

Skuespilleren danner privat par med Thomas Busch. De har været sammen i 10 år.

I programmet 'Helt ærligt' bliver en kendt kvinde fulgt af en anden kendt kvinde i tre dage. Onsdag er det Sarah Zobel, der følger Mille Dinesen. Programmet sendes på Kanal 4 onsdag klokken 21.00

Vi kan ikke undvære hinanden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: