Ærlig tv-vært: - Jeg fucking hader det

'Vild med dans' har både fået det bedste og værste frem i Christopher Læssø

Christopher Læssø og Karina Frimodt er et af de tre par, der skal kæmpe om sejren i 'Vild med dans'. Foto: Jonas Olufson
Christopher Læssø og Karina Frimodt er et af de tre par, der skal kæmpe om sejren i 'Vild med dans'. Foto: Jonas Olufson
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Fredag aften kunne tv-vært og skuespiller Christopher Læssø og hans dansepartner Karina Frimodt ånde lettet op, da det stod klart, at de var videre i dette års 'Vild med dans'-finale og dermed er et af de tre par, der indtager Forum Horsens næste fredag.

Christopher Læssø har sæsonen igennem fået stor ros fra dommerne, og især de sidste fredage er der faldet pæne ord i hans retning.

Særligt har dommerne Jens Werner og Nikolaj Hübbe lagt vægt på, at Læssø er blevet mere og mere sig selv, har åbnet op for følelserne og er kommet ud af sin skal undervejs i sin deltagelse i 'Vild med dans'.

Den nyfundne åbenhed har blandt andet ført til, at Læssø åbent har fortalt seerne om forholdet til sin far, der er maniodepressiv.

Da Ekstra Bladet mødte ham i 'Vild med dans'-studierne søndag formiddag forud for fredagens finale, fortalte han, at det er helt bevidst, at han har valgt at være åben omkring de mere personlige dele af sit liv i det store danseprogram.

Målløs: - Det er fuldstændig surrealistisk

- Jeg tror egentlig, at det fra start har været et aktivt valg. Min skal har altid bestået af, at der aldrig er nogen, der har stillet de rigtige spørgsmål, og jeg har altid bare passet mit arbejde, sagde Læssø og fortsatte:

- Fra start af tænkte jeg, at hvis jeg skulle gå ind i det her, så skulle det være med alt det, jeg ligesom render rundt med. Og når de rigtige spørgsmål bliver stillet, så svarer jeg også. Jeg er et forholdsvis transparent menneske. Jeg vil gerne give noget tilbage. Kerneseerne af 'Vild med dans' er jo også dem, der har fulgt mig i de programmer, jeg har været vært for. Det er noget med at åbne op. Jeg vil gerne fjerne den der polerede facade af, at vi (tv-værter og andre kendte, red.) skulle rende rundt og være overmennesker, fordi vi laver fjernsyn, film eller teater. Vi er også bare mennesker, der knokler røven ud af bukserne med noget, vi ikke kan finde ud af.

- Jeg vil gerne stille mig til rådighed og vise, at jeg er ligeså almindelig. Jeg tager også metroen eller kører rundt på et elløbehjul, fortalte Læssø, der blandt andet har været vært på 'Danmark har talent'.

Smilene var store, da Ekstra Bladet søndag mødte 'Vild med dans'-parret. Foto: Anthon Unger
Smilene var store, da Ekstra Bladet søndag mødte 'Vild med dans'-parret. Foto: Anthon Unger
 

Vil ikke lefle
Ifølge Christopher Læssø har seerne taget rigtig godt imod hans åbenhed undervejs i programmet.

- Folk har taget godt imod det. Men det handler ikke om at lefle for seerne. Det handler mere om min egen personlige udvikling, og jeg synes bare, at nu er jeg 34 år, jeg har fået en datter. Jeg har udfyldt min biologiske virke her på jorden, og så kan man ligeså godt sige: 'Her er jeg'.

For Læssø har det fedeste ved at være med i 'Vild med dans' da også været, at han har gennemgået en udvikling rent personligt.

- Jeg har udviklet mig meget personligt. At stå med noget, som ikke er færdigt, og skulle præsentere det - det går imod alt, jeg har i mig, fordi jeg er ikke forfængelig på udseende, men jeg er forfængelig i forhold til det håndværk, jeg gerne vil lægge i det, jeg laver. Jeg fucking hader at skulle stå og lave noget, jeg ikke kan huske. Jeg fucking hader det, understregede han med et grin.

'Årgang 0'-stjerne: - Jeg er skuffet

- Du er hård ved dig selv, tilføjede hans partner, Karina Frimodt.

- Jeg er totalt min egen værste kritiker. Jeg har prøvet at arbejde med ikke at være min egen værste fjende også. For jeg vil heller ikke kaste håndklædet i ringen og sige, at det kan jeg ikke finde ud af, så jeg bliver ved, tilføjede Christopher Læssø og fortsatte:

- Jeg er virkelig stolt over, at jeg er nået så langt. Jeg havde aldrig tænkt, at så skulle jeg være med i 'Vild med dans', og så skulle jeg bare vinde det fucking lort. Det har meget handlet om vores egen lille gryde, og hvordan vi formår at gøre det bedst muligt, fortsatte han.

Ender Chistopher Læssø og Karina Frimodt med at vinde finalen fredag aften, bliver det første gang i 'Vild med dans'-historien, at Karina Frimodt løber med sejren.

I 2013 fik hun en flot andenplads, da hun dansede med komikeren Uffe Holm.

Christopher Læssø og Karina Frimodt håber på en sejr fredag aften. Foto: Ritzau Scanpix/Martin Sylvest
Christopher Læssø og Karina Frimodt håber på en sejr fredag aften. Foto: Ritzau Scanpix/Martin Sylvest
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind