Ærlige Christiane: Mit forhold til min mor har ændret sig

Christiane Schaumburg-müller fortæller åbent og ærligt, hvordan hendes forhold har ændret sig til sin mor, efter hun selv har fået sig en lille søn

Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Følg Danske kendte

Tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller blev mor for første gang for knap 9 måneder siden. Sammen med rapperen og musikeren Liam O' Connor fik de sønnen Constantin, der dengang lignede sin mor 'på en prik'.

Nu fortæller tv-værten på sin blog, hvordan hendes forhold har ændret sig til sin mor, efter at hun selv har fået sig en lille søn.

- Mit forhold til min mor har ændret sig en smule, efter at jeg selv er blevet mor. Jeg har savnet at være datter lidt, skriver hun på sin blog og hjemmeside Chrichri.dk.

Christiane skriver, at hendes mor har været der meget for hende efter fødslen af Constantin. Men at hun nogengange savner at være datter og tale om følelser, i stedet for at det hele går op i baby og bleskift.

De forsøger dog at adskille mor og mormor-rollen ved at pleje hinandens forhold mindst en gang om ugen.

Christiane: Mine bryster er blødere og fladere end før

Om det at være mor
Der er vist ikke nogen tvivl om at tv-værten synes, at det er en stor omvæltning at blive mor. På bloggen skriver hun, hvor stor en ændring, det har fået for hendes hverdag at lille Constantin er kommet til verden.

Christiane understreger, at det på ingen måder er negativt. Men at spontanitet og hygge i køkkenet nu ser anderledes ud.

- Det er der på ingen måder tid til med baby på armen, amninger, bleskift, søvnmangel og vasketøj. En af de største omvæltninger ved at være mor har været planlægningen. Spontanitet er knap så spontan nu, skriver hun.

Det har dog ikke skræmt tv-værten og iværksætteren fra at få flere børn i fremtiden. Christiane Schaumburg-Müller er selv vokset op i en stor familie, og hun vil derfor gerne give den største gave til Constantin, som er en lillesøster eller lillebror.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.