Ærlige Julie Zangenberg: Derfor er jeg væk fra skærmen

Det er efterhånden ved at være længe siden, at vi har set skuespillerinden Julie Zangenberg på skærmen. Men det er der en bestemt årsag til

Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen

Skuespillerinden Julie Zangenberg har i flere år været et kendt ansigt på skærmen. Hvad enten det er i en tv-serie eller i et madprogram, så er hun at finde på de fleste kanaler.

Men i lang tid har hun holdt en pause. Og det er der en helt bestemt årsag til.

- Uden at udlevere nogen, så har der været nogle forskellige praktiske udfordringer med mit agentbureau. Så jeg har skiftet til et nyt bureau og har derfor været nødsaget til at holde en pause med skuespil, fortæller hun til Ekstra Bladet, der møder hende til Elle Style Awards i DR-byen.

Julie Zangenberg dukkede op i en smuk kjole til Elle Style Awards. Foto: Mogens Flindt
Julie Zangenberg dukkede op i en smuk kjole til Elle Style Awards. Foto: Mogens Flindt
 

Savner skuespil
Den 28-årige skuespillerinde er ellers glad for livet på skærmen. Hun savner skuespillerlivet og glæder sig til at komme i gang igen.

- Jeg glæder mig meget til at spille skuespil igen. Det er der, hvor jeg føler mig aller gladest og føler mig allermest tilpas, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Julie Zangenberg kan ikke have to agenter på en gang. Når den nye kontrakt er på plads, kan hun så småt gå i gang igen.

Julie Zangenberg er single igen

Tavs om hemmelig fyr
Skuespillerinden er lige kommet hjem fra en eksotisk rejse i Thailand. Her lagde hun et billede ud på de sociale medier af en ung fyr. Men hvem det er, og om de er kærester, ønsker hun ikke at komme ud med.

- Udover hvad jeg lægger op på de sociale medier, så har jeg ikke nogen kommentar til mit privatliv, afslutter hun til Ekstra Bladet.