Ærlige Linse: Måske er jeg kugleskør, men jeg taler stadig med Mopper

Linse Kessler fortæller i tv-interview, hvordan hendes elskede mor stadig er med hende i hverdagen

Linse Kessler føler stadig sin mors nærhed. Foto: Stine Tisvilde
Linse Kessler føler stadig sin mors nærhed. Foto: Stine Tisvilde

Linse er klar med mere tv. Foto: Stine Tisvilde TV Se Linses vilde afsløring for det nye år

Linse savner sin mor helt vildt her tæt på juleaften. (Foto: Henning Hjorth) Danske kendte Linse lige før jul: Hold kæft, hvor jeg savner min mor

Mindet om Kessler-familiens folkekære overhoved Mopper lever i allerhøjeste grad videre - ikke mindst hos datteren Linse, der i 'Go' Aften Danmark' fortalte, hvordan Mopper er med hende i dagligdagen, selv om hun som bekendt gik bort den 21. november.

- Det kan godt være, jeg er kugleskør, men jeg har det som om, hun stadig er med mig - og jeg taler stadig med hende, når jeg kører i bil. Hun er også 'med' i Amager Centret, fortalte Linse Kessler, der var i studiet sammen med datteren Geggo og barnebarnet Alba.

Ligeglad med jul
I snakken med Jes Dorph blev der desuden talt om, hvordan det har været at holde den første jul uden Mopper.

- Det var faktisk OK. Mopper var jo fløjtende ligeglad med jul. Det sagde hende ikke så meget. Så det var ikke fordi, hun var sådan en julefis, hvor man tænkte 'hvor er det synd, at hun ikke er her', sagde Linse og fortsatte:

- Men selvfølgelig savner vi hende. Det var meget mærkeligt at gå rundt om træet uden hende, men jeg havde nu alligevel ikke forestillet mig, at hun ville have gået med.

Det blev desuden afsløret, at årsagen til at julemiddagen ikke blev holdt hos Linse er, at hun ganske enkelt ikke kan finde ud af at lave mad.

Til gengæld blev Linse tvunget af sin bror til at klæde sig ud som julemand til stor glæde for børnene og stor morskab for de voksne.

Linse Kessler og Ann Patricia 'Mopper'. Foto: Philip Davali Danske kendte Linse jubler: Så fik mor retfærdighed

Mopper er stadig med Linse i ånden. Foto: Philip Davali
Mopper er stadig med Linse i ånden. Foto: Philip Davali

Vanvittigt populær
At Ann Patricia 'Mopper' Christiansen var en populær person, havde de fleste nok på fornemmelsen. Men at matriarken fra Bryggen var så enormt folkekær, som interessen for hendes viste, kom nok alligevel bag på de fleste.

I kølvandet på dødsfaldet, der blev offentliggjort på Facebook af Linse, Mikkel og Geggo, væltede det ind med kondolencer og artiklerne om den kulørte realityfamilies store tab var blandt årets absolut mest læste på de danske netaviser.

Et stort hjerte
Nyheden om Moppers død blev desuden kommenteret af Folketingets formand Pia Kjærsgaard, der tidligere havde besøgt Mopper i hjemmet på Bryggen og efterfølgende konstaterede, at hun havde 'et stort hjerte'.

Adspurgt på et pressemøde i Tivoli indrømmede ingen ringere end hendes majestæt dronning Margrethe, at hun havde fulgt med i avisernes skriverier om Mopper.

Karren Thisteds klumme i Ekstra Bladet om Moppers moderegenskaber har fået Linse Kessler til at rase. Foto: Philip Davali/Polfoto. Underholdning Thisted om Mopper-klummen: Undskyld - men jeg ville gøre det igen...