Annonce:
Annonce:

Afdød Lego-arvings hjem sælges for svimlende millionbeløb

De efterladte til erhvervsmanden Morten Kirk Johansen sælger nu hans tidligere villa for skyhøjt millionbeløb

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

49,5 millioner kroner.

Så mange penge skal du have op ad lommen, hvis du vil have fingrene i den luksuriøse villa på Rosenvænget i Bredballe helt ud til Vejle Fjord, som netop er blevet sat til salg.

Det gør boligen til den dyreste villa, der er til salg i Jylland.

For det store millionbeløb får man en villa på hele 679 kvadratmeter på en intet mindre end 4050 kvadratmeter stor grund. Boligen indeholder på de mange kvadratmeter blandt andet syv værelser, et hobbyrum og en hjemmebiograf.

Den arkitekttegnede villa, der er sat til salg hos liebhavermægleren Lilienhoff, beskrives i salgsopstillingen blandt andet som en pragtvilla, der 'toner frem med en karakteristisk, særegen arkitektur, materialer i absolut topkvalitet og en flot, ugeneret udsigt'.

Annonce:

Ifølge Vejle Amts Folkeblad er villaen sat til salg af de efterladte efter erhvervsmand Morten Kirk Johansen, som døde i januar 2021 efter længere tids sygdom og kamp mod kræft - kun 47 år gammel.

Den næstdyreste villa i Vejle Kommune ligger på Jørgasvej i Bredballe og koster ifølge Vejle Amts Folkeblad 29,7 millioner kroner.

Morten Kirk Johansen var en succesfuld forretningsmand og stod blandt andet bag havnerestauranten Remouladen og Lyst i Fjordenhus ved Vejle Havn. Han var uddannet grafisk designer og drev samtidig kontorfælleskabet Bredallund uden for Vejle.

Den luksuriøse villa er sat til salg for knap 50 millioner kroner. Foto: Lilienhoff
Den luksuriøse villa er sat til salg for knap 50 millioner kroner. Foto: Lilienhoff
 

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Stor sorg
Med den 47-årige Lego-arvings død blev familien Kirk Johansen ramt af endnu en stor sorg. Blot tre måneder forinden var Morten Kirk Johansens far, Mogens Johansen, gået bort 13. oktober 2020 - 75 år gammel.

Morten Kirk Johansen var ramt af kræft. Her ses han i 2003. Foto: Henrik Schütt
Morten Kirk Johansen var ramt af kræft. Her ses han i 2003. Foto: Henrik Schütt

Med Morten Kirk Johansens død har Mogens Johansens enke, Gunhild Kirk Johansen, samtidig mistet den mellemste af sine tre sønner.

Gunhild Kirk Johansen er barnebarn af grundlæggeren af Lego, Ole Kirk Christiansen, og hun er søster til Lego-ejeren Kjeld Kirk Kristiansen.

Sammen fik Gunhild Kirk Johansen og Mogens Johansen tre børn: Anders Kirk Johansen, Casper Kirk Johansen og Morten Kirk Johansen.

Annonce:

Ældst er 51-årige Casper Kirk Johansen, som 14. december genindtrådte som bestyrelsesformand i familiens investeringsselskab Kirk Kapital.

Den yngste bror i flokken, Anders Kirk Johansen, som er 45 år gammel, ejer Rohden Gods og Agersbøl Gods i Lindved og driver samtidig luksus-bilfirmaet My Garage i Bredballe.

Gunhild og de øvrige medlemmer af Kirk Johansen-familien lod sig købe ud af Lego i 2007 og har siden investeret og drevet mange forskellige forretninger gennem Kirk Kapital.

Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff

Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: