Annonce:
Annonce:

Aflyser: Min kone kan dø

Lasse Rimmer aflyser en række shows af hensyn til sin kone

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer blev gift i august 2019. Foto: Mogens Flindt
Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer blev gift i august 2019. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Komikeren Lasse Rimmer har valgt at aflyse en række af sine planlagte shows som følge af udbredelsen af coronavirus.

Det skriver han på sin Instagram-profil.

Ifølge 47-årige Lasse Rimmer aflyser han af hensyn til sin kone, bloggeren Line Hoffmeyer, og hendes helbred. Hun har fået en hjertetransplantation, fordi hendes hjerte var for stort, og hun er derved ekstra udsat, hvis hun skulle blive smittet.

'Jeg har glædet mig til at optræde i Præstø og Holbæk i denne uge. Og på Comedy Zoo i wekenden i næste uge. Jeg elsker samtidig min hustru meget højt, og hendes immunforsvar ville slet ikke tåle at blive smittet med COVID-19. Hun vil dø, hvis hun bliver smittet. Helt enkelt', skriver han og fortsætter: 

'Så jeg har været nødt til at melde afbud. Jeg ville aldrig tilgive mig selv at være ham, der slæbte smitten med hjem.'

Annonce:

Lasse Rimmer oplyser, at han allerede har fundet en afløser for flere af de events, han har måttet aflyse.

Lasse Rimmer vil ikke løbe risikoen ved at gennemføre sit show. Foto: Tariq Mikkel Khan
Lasse Rimmer vil ikke løbe risikoen ved at gennemføre sit show. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

I coronakarantæne: - Det skal lige synke ind

Mere bekymret
27-årige Line Hoffmeyer har tidligere fortalt åbent til Ekstra Bladet om, at hun lever på lånt tid på grund af sin hjertetransplantation, og at hun derfor skal passe ekstra godt på i hverdagen. Det er blevet endnu vigtigere, efter der er udbrudt coronavirus.

Da Ekstra Bladet fanger hende og Lasse Rimmer over telefonen, starter hun med at præcisere sin mands opslag på Instagram.

- Det er ikke en sikkerhed, at jeg ville dø. Men det ville være meget alvorligt. Det ville være et problem i højere i grad end hos andre, fordi jeg er i risikogruppen, siger hun.

Annonce:

- Men Lasse er selvfølgelig mere bekymret, fordi det er man, når man står på sidelinjen, og det er folk, man har tæt på, det kan gå ud over. Jeg kan jo også godt se, at det nok ikke er det smarteste lige nu at holde show i en fuld sal. Så han reagerer efter de råd og anbefalinger, der nu engang kommer. Han ville jo have så dårlig samvittighed, hvis han smittede mig. Men jeg tror da, at hvis ikke, han havde mig, så ville han ikke have aflyst, siger hun.

Selvom Line Hoffmeyer tænker ekstra over risikoen for, at hun bliver smittet i dagligdagen, så fortæller hun, at det ikke er noget, der går hende synderligt meget på.

- Det påvirker selvfølgelig og gør, at jeg er mere forsigtig. Jeg arbejder jo på en skole, og der har jeg sagt, at jeg ikke kommer de næste dage, og jeg har også meldt fra til flere større arrangementer, og jeg kommer ikke til at tage til disko med mine veninder den kommende tid. Og så går jeg meget op i at spritte af. Så jeg tager det jo mere alvorligt end mange andre, siger hun og fortsætter:

Annonce:

- Ud over det tænker jeg ikke så meget over det i hverdagen. Det er ikke sådan, at jeg går rundt og bekymrer mig hele tiden eller ikke går ud. Men jeg følger udviklingen hele tiden, for det går hurtigt. Jeg er ikke bange eller nervøs, men jeg vil ikke smittes, så jeg tager mine forholdsregler.

Dyster hemmelighed: - Jeg levede på en løgn

Skal tages alvorligt
Line Hoffmeyer håber, at hun ved at fortælle om sin situation kan få folk til at åbne øjnene for, at man skal tage coronavirus alvorligt.

- Det kunne være skønt, hvis folk tager det mere alvorligt og tog mere ansvar, for det er alvorligt for folk som mig, som er ekstra udsatte, eller folk der er syge, siger hun og fortsætter:

- Hjertepatienter, som jeg jo er, er bare ekstra udsatte. Så det er ikke noget hysteri. Man skal passe på. Der er mange kræftpatienter og folk med sygdomme i immunforsvaret, som kan være rigtig udsatte, og hvor det kan være fatalt. Så jeg håber, at folk tager deres forholdsregler, lige så vel som jeg gør det.

Også Lasse Rimmer håber, at hans opslag kan være med til at få folk til at vågne op.

Annonce:

- Det handler ikke bare om Line. Det handler om folk, der er mere udsatte end os. Det er trættende at høre om, at ægtepar tager på ferie, selvom de ved, at de har risiko for at smitte. Det er udmattende. Folk skal tage det alvorligt, siger han og fortsætter:

- Vi er nødt til at forsøge at inddæmme det, så vi kan få sundhedsvæsenet med. Folk over 80 er rigtig udsatte. Hvis man holder af sine bedsteforældre, skal man tage det alvorligt, siger han videre, mens Line Hoffmeyer supplerer.

- Det er da dejligt, at Lasse tænker på de her ting og på mig. Det er jeg da rigtig glad for.

Overraskende udmelding: - Det var bare et PR-stunt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: