Aflyste bryllup: Nu afslører hun ny kæreste

Pernille Nygaard er ikke længere single

er klar til mere reality-tv. De fleste vil formentlig huske Pernille Nygaard for hendes sprogblomster. Her kommer vi ind på 'mundkusse'...
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Realitystjernen Pernille Nygaard afslørede tilbage i 2017, at hun havde fundet kærligheden med den seks år yngre Mikkel Nielsen, som hun have mødt på jurastudiet.

Kærligheden blomstrede hurtigt imellem de to, og to måneder senere fortalte en glad Pernille Nygaard, at de var blevet forlovet og derfor planlagde bryllup i den nærmeste fremtid.

Tidligere på året fortalte den 28-årige realitydeltager dog, at brylluppet var blevet aflyst, og at de to havde valgt at gå hver til sit.

Men de ødelagte bryllupsplaner har ikke afskrækket Pernille Nygaard, der lige nu er aktuel i realityprogrammet 'Ex on the beach', fra at kaste sig ud i kærligheden på ny.

Hun har nemlig fundet sig en ny kæreste.

Afsløring: Pernille Nygaard gør comeback på skærmen

Det afslører hun på sin Instagram-profil, hvor hun fortæller sine følgere, at hun ikke længere er single.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Pernille Nygaard, at hun igen har fundet kærligheden, men derudover har hun ikke mange kommentarer at knytte til det nye forhold.

- Jeg vil helst ikke sige mere om det. Jeg vil gerne holde det privat, for jeg prøver at holde det 'low key' lige for tiden. Men det er okay, at mine følgere får lidt at vide om det, siger Pernille Nygaard til Ekstra Bladet.

Hun ønsker derfor heller ikke at fortælle, om det er ekskæresten Mikkel Nielsen, hun har fundet sammen med igen.

Pernille Nygaard har også tidligere medvirket i 'Paradise Hotel'. Foto: TV3
Pernille Nygaard har også tidligere medvirket i 'Paradise Hotel'. Foto: TV3

Vil ikke giftes
Tidligere har Pernille Nygaard fortalt til Ekstra Bladet, at bruddet med Mikkel Nielsen har gjort hende i tvivl om, hvorvidt hun nogensinde vil giftes, og at det har fået hende til at tvivle på ægteskabet.

– Jeg har nok erkendt, at jeg ikke vil giftes. Jeg synes ikke, det er noget, man behøver. Man kan godt elske én, selvom man ikke er gift. Det kan godt bare være kærlighed mellem to mennesker. Så jeg vil sige, at jeg ikke tror på ægteskab mere. For man elsker ikke hinanden mere, bare fordi man har en ring, fortalte hun.

Også dengang ønskede Pernille Nygaard at holde detaljerne om bruddet privat.

- Det er en meget privat sag, og det er også derfor, at jeg helst ikke vil sige for meget. Før i tiden har der jo været mange artikler om mig og mit kærlighedsliv, og derfor prøver jeg at holde det så privat som muligt denne gang, lød det fra Pernille Nygaard.

Aflyser bryllup med ung kæreste: - Det er helt droppet

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+