Afslører fræk oplevelse: - Okay, sker det her virkelig?

'Love Island'-deltageren havde været single siden påske, da han tilmeldte sig programmet, hvor han nu har fundet kærligheden på ny

Oliver afslører, at det kun er Ekstra Bladets udsendte, der mener, at han ligner Kasper Schmeichel. Foto: Anthon Unger
Oliver afslører, at det kun er Ekstra Bladets udsendte, der mener, at han ligner Kasper Schmeichel. Foto: Anthon Unger

De mange danskere, der troligt følger tv-programmet 'Love Island', har kunnet se deltageren Oliver Erngart falde pladask for sin meddeltager Julie Melsen.

De har endda været så tætte, at de har fået fællesnavnet Juliver.

Var kun single i få timer: Nu jagter Rasmus damer på tv

Intet kan skille de to turtelduer ad, og de kan efter små fire uger i villaen på Gran Canaria i dag kalde sig kærester.

At kærlighed var førsteprioriteten for 22-årige Oliver, var der ellers ikke meget, der tydede på, da Ekstra Bladet mødte ham forud for programmets start.

- Jeg har været single siden påske, og jeg var sammen med min ekskæreste i to et halvt år. Jeg har været lidt rundt omkring efterfølgende, for jeg kan godt være lidt løs på den.

- Når jeg er ude med drengene, så siger de nogle gange, at jeg skal holde lidt igen. Det sagde de også på et tidspunkt, hvor jeg så endte ude på toilettet med to piger, forklarede Oliver med et grin.

Oliver fra 'Love Island'. Foto: Anthon Unger
Oliver fra 'Love Island'. Foto: Anthon Unger

Veninden bankede på
Han har i programmet fortalt, at han har været seksuelt sammen med 50 kvinder i sit liv. To af dem var den famøse aften i byen, som han gerne fortæller om.

- Det var min kammerats kærestes veninder, og vi havde aftalt, at vi skulle lave bodytequila senere, så det gjorde vi, og så gik den ene bare helt amok. Hun dry-humpede mig for sygt, og det kunne jeg ikke offentligt, så hun sagde 'følg efter mig'. Jeg tænkte bare 'okay, sygt nok'. Så gik vi ud på toilettet og gik i gang.

- Så kommer hendes veninde og banker på døren. Jeg nåede lige at tænke 'shit, hvad gør vi så'. Men hende, jeg havde gang i, svarede iskoldt 'vi står lige og knepper'. Så bad hun om at få åbnet døren, og det gjorde vi. Så kom veninden ind og var med. Jeg tænkte også bare 'okay, sker det her virkelig'. Det var jævnt presset med pladsen, forklarer han.

Hun 'vinder': Så mange har 'Love Island'-deltagerne knaldet

Søger sjov kæreste
Oliver er generelt en meget ærlig og ligetil person. Se blot herunder.

- Oplever du tit, at der er kvinder, der forfører dig, når du er ude?

- Ja.

Ved interviewet, der foregik, dagen inden han tjekkede ind i villaen og fandt kærligheden hos Julie, forklarede han Ekstra Bladets udsendte, at han søgte 'den sjove type, der hviler i sig selv og er utroligt køn'.

- Hvis hun kan få mig til at grine, så er jeg solgt. Og hvis jeg finder en, jeg synes er interessant, så går jeg 100 procent efter hende, og så er jeg 100 procent loyal, understregede han.

Umiddelbart ligner Oliver og Julie et solidt bud på vindere af 'Love Island', hvor vinderparret kan hæve 250.000 skattepligtige kroner. Om det lykkes dem at tage sejren, kan man se mandag til lørdag på TV3.

Ekstra Bladet på Gran Canaria

Ekstra Bladet er inviteret Gran Canaria af TV3, der står bag den danske udgave af 'Love Island'.