Afslører lummer hemmelighed

Han skulle presses lidt, men så afslørede Teitur Skoubo også, at han har haft en yderst travl uge

Se Philip May presse Teitur Skoubo til at afsløre det. Video: Henrik Houlberg

KUN på Ekstra Bladet: Få adgang til Reality Awards-showet HER. Vælg pakken til 49 kr.

Det er få forundt, men 'Paradise Hotel'-vinderen Teitur Skoubo, der tidligere har fortalt, at han efter deltagelsen i realityprogrammet har svømmet i tilbud fra kvinder, indrømmer nu, at han er én af dem, der har fuldført en såkaldt 'perfect week', hvilket betyder, at man har sex med en ny hver dag i en uge.

Det afslørede han, da han sammen med 'Paradise'-kollegaen Philip May og 'Ex on the Beach'-baben Katrine Egebak gæstede Ekstra Bladets tv-studie.

Her faldt snakken på, at kammeraten Jonass Jannec for nogen tid siden havde skrevet på Instagram, at Teitur havde gennemført ikke bare én men hele to perfect weeks, hvilket Teitur afviste.

- Ej, det passer ikke. Jeg har ikke lavet det to gange. Det har jeg ikke, lød det afvisende fra Teitur.

- Så du har lavet det én gang?

- Jeg kan godt fortælle det, men jeg synes, du selv skal åbne munden, svarede Philip May på Teiturs vegne, og så åbnede han op.

- Hvad skal jeg sige? Okay, jeg skal nok fortælle det. Jeg har haft en perfect week. Det har jeg haft. Sådan, er du glad?, sagde han med et grin henvendt til Philip May.

Hør Teitur afsløre den lumre hemmelighed i videoen over artiklen. Og husk, at fredag aften afvikles det årlige Reality Awards, som du kan streame direkte her på Ekstra Bladet. Herunder kan du se, hvad man kan forvente sig:

Danmarks vildeste awardshow afvikles fredag aften. Tag et vildt tilbageblik. Redigering: Mikkel Cramon, Sólfinn Hughes

Hvis du er nysgerrig og gerne vil se Reality Awards, så sender Ekstra Bladet - som det eneste medie - live direkte fra prisfesten kl. 20 lige HER. Det koster kun 49 kroner at se showet, men så får du til gengæld også adgang til en masse andre godter.

Klik på linket HER, og få direkte adgang til Reality Awards 2020.