Afsløring: Janni og Amalie med i ikonisk tv-program

Uvenskabet mellem Janni Ree og Amalie Szigethy blussede igen op, da de denne sommer medvirkede i 'Fangerne på fortet'

Der har været rigeligt med drama på tv-settet, fortalte Janni Ree forud for femte sæson af 'Forsidefruer', hvor både hun og Amalie Szigethy medvirker.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

I maj kunne Ekstra Bladet afsløre, at TV3 var ved at lægge i kakkelovnen til en ny omgang 'Fangerne på fortet' efter ti års pause. Få måneder senere bekræftede kanalen, at det var korrekt, og samtidig valfartede danske kendisser til Paris, hvor programmet bliver optaget.

Blandt andre kendte tog Janni Ree og Amalie Szigethy dengang turen til den franske hovedstad, men TV3 ønskede ikke at bekræfte, at de var på listen over deltagere.

Nu står det dog klart, at den er god nok. Det afslører Janni i torsdagens afsnit af 'Forsidefruer', hvor hun i en telefonsamtale med Karina von d'Ahé fortæller om det store drama.

Død, fyring og uvenskab: Det blev der af Tumlingen og dværgene fra 'Fangerne på Fortet'

- Jeg har jo været nede at lave 'Fangerne på fortet', og det gik meget godt, men jeg var jo sammen med Amalie, siger Janni og fortsætter:

- Det er gået fint. Hun har været sød, og der har slet ikke været noget, men så var vi ude en aften og skulle følges hjem. Vi var 20 minutter fra vores hotel, men Amalie var bare stædig og gik bare 100 meter foran mig og var fuldstændig ligeglad med, at jeg påpegede, at vi skulle en anden vej, end den hun gik.

Iskold luft: - Vi er ikke veninder mere

Og her startede dramaet for alvor mellem de to.

- Hun sagde, jeg skulle gå efter hende, og vi kom langt væk fra byen. Vi endte med at gå i to og en halv time, og så sagde jeg til hende, at jeg jo sagde tidligere, at det var den forkerte vej, fortsætter Janni i afsnittet.

- Så begyndte hun bare at råbe og sige, at jeg ikke er hendes veninde osv. Og så begyndte jeg at råbe og sige, at hun er for dum. Så vi råbte og skreg bare af hinanden. Så det er sådan det er nu, og jeg er lidt i chok. Jeg skal lige kapere den.

Amalie: En fantastisk oplevelse
Tilbage i 2010 medvirkede Amalie i 'Fangerne på fortet' sammen med sin mor, Lotte, så det er ikke første gang, hun har prøvet kræfter med TV3-programmet.

Hun var dog ikke i tvivl om, at hun ville medvirke igen, da hun fik tilbuddet.

- Det var virkelig en fed oplevelse at være med igen, jeg er vild med sådan nogle udfordringer, og jeg elsker 'Fangerne på fortet', fortæller Amalie til Ekstra Bladet.

- Jeg har jo været med i programmet før, men det har været lukket ned i mange år, og det, vi ikke vidste, var, at alle rum er lavet om, så konkurrencerne er anderledes. Så jeg var ikke forberedt på, hvad jeg kom ind til, og det var ret grænseoverskridende. De har virkelig skruet op for sværhedsgraden, synes jeg, fortsætter hun og tilføjer:

- Det bliver så fedt for seerne at se. Jeg bliver blandt andet kastet op i luften og får mel og grønt vand udover mig. Det bliver rigtig sjovt at se mit hold, det er jeg sikker på.

Tissekone-show: Ree revser 'Forsidefruer'

Janni: Det mest fantastiske i verden

Janni Ree bekræfter også over for Ekstra Bladet, at 'Forsidefruer'-duoen er med, når TV3 genopliver 'Fangerne på fortet' næste år. Hun fortæller, at hun ikke var i tvivl, da hun fik tilbuddet om at være med.

- Jeg sagde ja, fordi jeg så det som en kæmpe udfordring. Jeg har altid fulgt med i det, da jeg var yngre. Jeg synes, det var et spændende program, der er meget konkurrencepræget, og det kan jeg jo godt lide, siger Janni og fortsætter:

- Jeg kan godt lide at kaste mig ud i noget, som jeg egentlig er bange for. Jeg synes, det er det mest fantastisk i denne verden, og jeg ville rigtig gerne lave programmet. Derfor sagde jeg ja.

Den beslutning blev hun ikke skuffet over.

- Det levede bestemt op til mine forventninger, og jeg er klar til at gøre det igen en anden gang, slår hun fast.

Du kan se 'Forsidefruer' torsdag klokken 20 på TV3. 'Fangerne på fortet' sendes i starten af 2020.

Dansk kendis: Se min nye røv

LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+