Agdal og Wozniacki mødtes - med tøj på

Både tennisstjernen og den danske topmodel er med i den nyeste udgave af magasin Sports Illustrated

Danske skønheder i New York. (Privatfoto)
Danske skønheder i New York. (Privatfoto)

Danmark var flot repræsenteret på den røde løber, da der tidligere på ugen var VIP launch party i New York i forbindelse udgivelsen af årets udgave af Sports Illustrated Swimsuit.

Hele to smukke danskere folder sig ud i det aktuelle magasinet. Hvis det skulle være gået nogens næse forbi er det selvfølgelig tennisstjernen Caroline Wozniacki og topmodellen Nina Agdal fra Hillerød.

Tirsdag aften mødtes de to danskere på den røde løber til det, den hårdtslående tennis-babe kaldte for 'double trouble'.

25-årige Wozniacki er i den grad gået all in på de nyeste billeder til magasinet og har lade sin veltrænede krop bodypainte.

- Jeg havde det fantastisk - det var så sjovt. Jeg elsker min kropsmaling, har Wozniacki tidligere sagt om billederne til Sports Illustrated.

- Det har været sådan en utrolig oplevelse, har hun også sagt om de pikante billeder, der har fået masser af opmærksomhed.

Det er anden gang at Caroline Wozniacki agerer afklædt model i bladet, og Nina Agdal har også tidligere vist sin guddommeligt krop frem i badetøj i Sports Illustrated - blandt andet for forsiden af 2014-udgaven.


Se alle Wozniackis egne billeder på Sports Illustrateds hjemmeside her.

Agdal og Wozniacki mødtes - med tøj på

Se en teaser for Sports Illustrated Swimsuit Edition 2016 her

Agdal og Wozniacki mødtes - med tøj på

Se smukke Nina Agdal i en fræk reklame fra 2015 for undertøjsfirmaet Love Haus

Kom med 'behind the scenes' på fotoshootet: