Aktiv pensionist: - Jeg bliver ved

Margaret Lindhardt har ingen planer om at gå på pension

Pensionisten Margaret Lindhardt kan ikke lade være med at arbejde. Foto: Henning Hjorth
Pensionisten Margaret Lindhardt kan ikke lade være med at arbejde. Foto: Henning Hjorth

Margaret Lindhardt er netop fyldt 70 år, og selvom radioveteranen officielt har været pensioneret siden 2017, så kan hun alligevel ikke helt holde sig fra arbejdet.

Det fortæller hun, da Ekstra Bladet møder hende på den røde løber forud for københavnerpremieren på musicalen 'Så længe mit hjerte slår'.

- Nu er jeg pensionist, men jeg underviser stadig i DR i stemmebrug og formidling. Det har jeg gjort i mange år, og det gør jeg stadig. Jeg holder også foredrag rundt omkring i hele landet, og jeg har to børn og børnebørn, der også skal passes, siger hun.

- Og så ror jeg og laver alt muligt. Men det er noget, jeg er begyndt på, efter jeg er er stoppet med at arbejde fast.

Radiovært Margaret Lindhardt fra Danmarks ældste ønskeprogram. Foto: Carsten Lauridsen Radio Chokmelding fra DR: Legendarisk vært stopper

Det er især hendes 36 år i radioen, som folk vil høre om, når hun bliver bestilt til foredrag. Og på nuværende tidspunkt har hun ingen planer om at trække sig helt tilbage.

- Jeg bliver ved, fordi jeg ikke kan lade være, fordi jeg synes, det er sjovt, og fordi folk spørger mig, om jeg vil. Det bliver jeg ved med, så længe jeg har lyst, og så længe folk gider at høre på mig, fastslår den tidligere 'Giro 413'-vært.