Aktuel i nyt tv-program: - Et helvede!

Snart er Wafande aktuel i programmet 'Over Atlanten'. Men programmet var noget af en mundfuld for sangeren

Ifølge Wafande var det langt fra en dans på roser at være med i 'Over Atlanten'. Det samme kan de fire danskere, der i weekenden kom i mål efter at have roet over Atlanten, sige. Video/redigering: Atlantic Campaigns/Ben Duffy/Signe Skov

Når programmet 'Over Atlanten' vender tilbage i foråret i år med anden sæson, er sangeren Wafande en af de kendte danskere, der tager kampen op og begiver sig ud på en søfartsrejse over Atlanten, hvor de skal tilbagelægge omkring 6000 kilometer fra Lanzarote til Saint Martin i Caribien i båd.

Men for Wafande var den lange tur en meget hård prøvelse.

Det fortalte han, da Ekstra Bladet mødte ham på den røde løber til TV Prisen 2020.

- Det var virkelig et helvede. Jeg hadede hvert sekund. Det var en virkelig stor prøvelse, sagde han til Ekstra Bladet.

Wafande er atter en fri fugl, efter forholdet til Nafi Lisa Gravesen er gået i stykker. Foto: Linda Johansen Danske kendte Kærligheden brast: - Vi er ikke længere kærester

Især det faktum at han skulle opholde sig i mange dage på en båd, der kun er 25 meter lang og ikke særlig bred, udfordrede Wafande.

- 15 fremmede mennesker og meget lidt gåplads ... Det var bestemt en udfordring for mig, sagde han og fortsatte:

- Det var en oplevelse, og jeg ville ikke være det foruden, men det er ikke lige noget, jeg gør igen. Det må jeg bare sige, grinede han.

Wafande på den røde løber til TV Prisen 2020. Foto: Linda Johansen
Wafande på den røde løber til TV Prisen 2020. Foto: Linda Johansen

Ifølge Wafande sagde han hurtigt ja til programmet - dog uden at være helt bevidst om, hvad han gik ind til.

- Det var ikke, fordi jeg blev sådan helt vildt presset, men jeg ville bare have ønsket, at jeg var bedre forberedt til det, og hvad der skulle til, sagde han og fortsatte:

- Det tog 18 dage at sejle over, ikke? Jeg synes, det var noget af en tur og noget af en mundfuld.

Ud over Wafande medvirker Katerina Pitzner, som er kendt fra programmet 'Diamantfamilien', kokken Jesper Vollmer, kunstner Kristian von Hornsleth, tv-vært Anders Lund Madsen og influencer Julia Sofia Aastrup også i programmet.

Du kan se 'Over Atlanten' på Kanal 5 til foråret.

Anders Lund Madsen skal snart ud på sit livs rejse sammen med en håndfuld andre kendisser. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Danske kendte Skal på sit livs rejse: Glæder sig til at komme væk fra alt