Alex' luksusvilla taget af markedet

Boligannoncen for grevindens hus er ikke længere på nettet

Se interview med grevinde Alexandra fra den røde løber til galapremieren på James Bond-filmen 'Spectre' her

Det er kun to måneder siden, at grevinde Alexandra satte sin 356 kvadratmeter store villa i København til salg.

25 millioner kroner forlanger hun for huset, der har dannet ramme om hendes liv med Martin Jørgensen og hendes to sønner, Nikolai og Felix.

Alexandra har oprettet sin egen virksomhed. (Foto: Mogens Flindt) Danske kongelige Alexandra klar til nyt job – åbner eget firma

Nu er boligannoncen fjernet fra mægleren Kristian Lützaus side, noget som sker, enten hvis en bolig er blevet solgt, eller hvis sælger har valgt at trække boligen af markedet.

Ejendomsmægleren vil dog ikke fortælle, om Alexandra har fundet en køber, eller om hun har fortrudt og ikke vil sælge alligevel.

- Jeg har ingen kommentarer, siger Kristian Lützau.

Martin Jørgensen. (Foto: Rumle Skafte). Danske kendte Martin flytter hjem til far

Alexandra fik huset af sin eksmand, prins Joachim, efter skilsmissen i 2005. Det var den nu afdøde kendismægler Jan Fog, der stod for salget, og dengang måtte Joachim slippe 7.250.000 kroner for villaen.

Huset er belånt for 6.195.000 kroner, så hvis grevinden sælger huset til udbudsprisen, kan hun se frem til en gevinst på 18.805.000 kroner.

Alexandra vil ikke rejse fra Danmark. (Foto: Mogens Flindt) Danske kongelige Grevinde Alexandra: Vi bliver i Danmark

Hun og Martin Jørgensen meddelte i september 2015, at de skulle skilles, og Alexandra begrundede bruddet til Ritzau således:

- Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen. Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdier, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellige, så er man nødt til at tage det op til revision.

Alexandra og Martin Jørgensen nåede at være gift i knap otte år, inden de sprang bomben og 8. september meddelte, at de 'ikke længere havde samme værdier'. (Foto: Ernst van Norde) Danske kongelige Alexandras skilsmisse var årets højdespringer

Som Ekstra Bladet skrev for nylig, har Martin Jørgensen flyttet sin folkeregisteradresse hjem til sin far i Valby efter skilsmissen.

Kendte Gyldne mursten: Så meget har de kendte tjent

Ifølge den nu slettede salgsopstilling er ejendommen på Svanemøllevej opført i 1904 med en grund på 1.176 kvm. Der er to etager med kælder og en loftsetage, hall med trapper til 1. sal, gæstetoilet og stort køkken/alrum.

Derudover er der to stuer en suite og spisestue med udgang til overdækket terrasse samt en vinkælder.

Ekstra Bladet har forsøgt at få fat i en kommentar fra grevinde Alexandras sekretær.

Luksusejendommen på Svanemøllevej kan med sine 356 kvadratmeter snildt huse selv store børnefamilier. (Arkivfoto: Thomas Willmann)
Luksusejendommen på Svanemøllevej kan med sine 356 kvadratmeter snildt huse selv store børnefamilier. (Arkivfoto: Thomas Willmann)