Alex og Eva i biffen sammen

Licens til at dræbe: Både grevinde Alexandra og Eva Harlou mødte op til premieren på den nye James Bond-film, 'Spectre'

Alexandra og Eva Harlou skabte spænding, da de begge mødte op på den røde løber til Bond-gallapremieren tirsdag aften. (Fotocollage: Anthon Unger)
Alexandra og Eva Harlou skabte spænding, da de begge mødte op på den røde løber til Bond-gallapremieren tirsdag aften. (Fotocollage: Anthon Unger)
Følg Danske kendte

Det er halvanden måned siden, at 51-årige grevinde Alexandra og 37-årige Martin Jørgensen meddelte, at de skulle skilles. Få dage efter kom det frem, at Alexandra og Martins vennepar, den tidligere 'X Factor'-vært, 38-årige Eva Harlou og hendes mand, musikeren Thomas Troelsen, var gået fra hinanden.

Potentielt drama ved Bond-galla

Det fik rygterne om et forhold mellem Martin Jørgensen og Eva Harlou til at svirre, og de blev ikke mindre, da Martin og Eva valgte at finde trøst i hinandens selskab og lod sig se sammen på den trendy restaurant Pluto i det indre København.

Eva og Martin i byen sammen

- Er du og Martin kærester?

- Det udtaler vi os ikke om, lød det venligt, men bestemt fra Eva Harlou til aftenens danske galla-premiere på den nye James Bond-film, 'Spectre', i Imperial-biografen i København.

- Hvis du havde licens til at dræbe, hvem ville du så vælge?

- Pressen, nogle gange.

- Hvorfor?

- Det giver vist sig selv, sagde Eva smilende og fortalte, at hun havde det fint, inden hun kindkyssede sig vej gennem strømmen af kendte, der var mødt op på den røde løber.

Her kan du se Grevinde Alexandra til premieren. (Video Ritzau)

Alex: Ingen dræber
En halv time senere ankom premierens hovedpersoner, skuespilleren Jesper Christensen og grevinde Alexandra med sønnen Felix.

- Grevinde Alexandra, hvis De havde licens til at dræbe, hvem ville De så dræbe?

- Jamen altså, ikke rigtig nogen. Jeg vil ikke dræbe nogen. Vi er her for at se helten vinde, så det gode må vinde over den onde, sagde en smuk og leende Alexandra, der stod kun et par meter fra Eva Harlou i biografens foyer, efter at fotograferne havde fået deres billeder.

Hummel-millionær redder husvild Martin

Martin Jørgensens kommende ekskone og hans veninde værdigede dog ikke hinanden et blik. Eva Harlou talte længe med Christian Stadil og hans hustru, Alice. Hummel-bossen har beredvilligt stillet en lejlighed til rådighed for Martin Jørgensen, efter han forlod Alexandras palæ på Svanemøllevej.

Imens kindkyssede grevinden venner og bekendte, inden alle premiere-gæsterne blev ringet ind til den 24. Bond-film i biografmørket.

Grevinden til Walkathon: Tynd og sky

Martin Jørgensen: Slået hjem til pøblen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?