Alex' villa solgt til stenrig 23-årig kvinde

Palæet på Svanemøllevej, som blev solgt på bare 55 dage, har fået en ung, stenrig ejer

Her kan du se mere til pragtvillaen, som er blevet solgt for 23 millioner kroner
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Ved du noget eller har du billeder? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Scorede kassen på hussalg: Disse luksusboliger kan Alex købe

Så meget fik Alexandra for villaen

I februar satte grevinde Alexandra sin villa på Svanemøllevej i København til salg, og allerede i april var huset solgt for 23 millioner kroner, to millioner under udbudsprisen.

Køberen af palæet ønskede ikke sit navn på tinglysningen, så det eneste, der fremgik var fødselsdatoen, som afslørede, at køberen var født 1. november 1992 og altså var bare 23 år.

Oplysningerne om de mange penge og den unge alder passede perfekt på Louise Find, der kommer fra en af Danmarks rigeste familier, hvis formue stammer fra firmaet Coloplast. Og rygterne om, at det var hende, der havde overtaget luksusvillaen, har da også floreret siden salget.

I dagens udgave af BT bekræfter hun nu endelig, at det ganske rigtigt er hende, der har haft den store pengepung fremme for at skaffe sig en anstændig ungdomsbolig.

Trods de mange penge og den kendte familie er det småt med billeder af Louise Find, der har holdt sig godt og grundigt i skyggen, når fotograferne har knipset billeder.

Hvis man vil se et billede af Louise Find må man derfor klikke sig ind på hendes Facebook-profil, hvor man endvidere kan erfare, at hun har travlt med sit tøj og smykkefirma, der slet og ret bærer hendes navn Louise Find.

Alexandras hus er blevet solgt

Alexandra er efter skilsmissen fra Martin rykket ud af boligen på Østerbro, som hun fik af prins Joachim. Foto: Mogens Flindt
Alexandra er efter skilsmissen fra Martin rykket ud af boligen på Østerbro, som hun fik af prins Joachim. Foto: Mogens Flindt

Villaen på Svanemøllevej blev Alexandras, da prins Joachim købte den til hende, efter parret gik fra hinanden i 2004. Grevinden kunne med salget i april stikke 17 millioner kroner i lommen. 

BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+