Alvorligt syg: Kendt fisker sælger sin båd

Jonny Olsen fra 'Gutterne på kutterne' venter på et nyt hjerte, og må indstille sig på et nyt liv uden kystfiskeri

Jonny Olsen venter på et nyt hjerte, og derfor har han måttet indse, at det hårde liv til søs ikke længere er en mulighed. Pressefoto: Tine Andersen, TV 2
Jonny Olsen venter på et nyt hjerte, og derfor har han måttet indse, at det hårde liv til søs ikke længere er en mulighed. Pressefoto: Tine Andersen, TV 2
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Jonny Olsen fra 'Gutterne på kutterne' er endt i en ulykkelig situation.

Den 38-årige fisker har været åbenhjertig i sin fortælling om sit dårlige hjerte i det populære TV 2-program, der har kørt i seks sæsoner, men nu er kutterlivet på det livlige Vesterhav slut, og derfor er hans båd nu til salg.

Det fortæller han på sin Instagram.

'Grundet min hjertesygdom og det, at jeg er kommet på venteliste til et nyt hjerte, gør, at jeg har valgt at stoppe fiskeriet. Jeg holder ikke længere til det hårde arbejde, og det er heller ikke muligt for mig efter operationen at gentage fiskeriet'.

'Derfor er HM93 nu sat til salg, så går du eller en du kender, og kigger efter en stor, bred dame at fiske sammen med, så er hende her mere end klar til et nyt eventyr.. .. Hun ligger bare og venter', fortæller han til sine følgere på det sociale medie.

Helbredet er det vigtigste
I et interview med Nordjyske uddyber fiskeren de triste overvejelser, der nu fører den erfarne fisker ind til lands.

- Jeg og min bror har altid fisket sammen. Vi startede sammen og slutter sammen. Det kan være, at det ender med noget gæld, men det er sådan, det er. Det eneste, jeg tænker på, er, at jeg bare gerne vil have det lidt bedre end nu, siger Jonny Olsen til Nordjyske.

I artiklen fortæller han også, at han gennem hele sit liv har døjet med en bygningsfejl i hjertet, der allerede fra fødslen har udfordret.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Jonny Olsen, som ikke har ønsket at stille op til interview.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+