Amalie afslører kønnet på sin baby

Realitystjernen fik svar til scanning

Amalie venter en datter. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Amalie venter en datter. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

Amalie Szigethy og hendes kæreste, Mikkel, kan godt begynde at købe lyserød maling i litervis.

Parret har netop fået at vide, at det er en pige, som realitystjernen bærer.

Det afslører hun på sin blog.

'Ja, mange af jer har jo snakket om det, og gættet jer til, hvad der gemmer sig i min mave. Men i går var jeg inde på Ny Østergade på scanningsklinikken, hvor jeg blev scannet og det jo ingen hemmelighed, at jeg hele tiden har haft en ide om, hvad der gemmer sig inde i min mave og det ikke kommer som en overraskelse', skriver hun på bloggen.

Amalies kæreste: Hun bliver hjemmegående

Og tilføjer:

'Nemlig min lille skatterpige'.

Hun har termin den 30. juli og er i gang med at indrette det hus, som hun og Mikkel har købt. Et projekt, der optager en del af hendes tid forud for fødslen af pigen.

Gravide Amalie: - Jeg troede, at jeg skulle dø

'Det er et forholdsvis stort hus på 120 kvadratmeter, så det er meget for lille mig at skulle til at indrette og tænke på rum, for der er babyværelse, stue, to toiletter og to andre rum, og jeg vil jo gerne gøre det så fint som muligt. Især babyværelse har jeg mange forventninger til, men jeg skal lære, at alt ikke kan ske på én dag selv om hvis det gik i mit tempo skulle jeg have 500 folk til at hjælpe mig, så det kunne være færdigt NU. Men jeg elsker dog også at gøre det stille og roligt i mit eget tempo og tage en dag af gangen', har hun tidligere skrevet om projekt redebyggeri.

Amalie venter sig: - Jeg vil være en hot mama