Amalie efter brud: Mikkel har aldrig været en del af mit privatliv

Amalie fortæller nu sin version af bruddet fra Mikkel Skelskov

Amalie bliver til sommer mor til en lille pige. (Foto: Benjamin Kürstein)
Amalie bliver til sommer mor til en lille pige. (Foto: Benjamin Kürstein)
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er efterhånden ved at være ret svært at følge med i, hvad der er op og ned på Amalie Szigethys liv.

For få måneder siden fortalte hun glad, at hun og kæresten, Mikkel Skelskov, ventede barn. Roserne var store til 23-årige Mikkel, som i Amalies øjne var den perfekte far.

- Mikkel er meget kærlig. Han har alt det, en god far skal have. Jeg synes virkelig, at vi begge er voksne og selvstændige og klar til at tage os af et barn, sagde hun til Ekstra Bladet i januar og fortalte samtidig, at parret var ved at flytte sammen, så de kunne bygge den perfekte rede til drømmebabyen.

Amalie venter sig: - Jeg vil være en hot mama

Samtidig sagde hun også, at hun var klar til at blive enlig mor, hvis ikke hendes kæreste var med på ideen om familieforøgelsen.

- Selv om Mikkel ikke ville have haft barnet, så havde jeg beholdt det. Jeg er virkelig klar til at blive mor, sagde hun.

Og et liv som vordende alenemor er nu en realitet for den 24-årige realitystjerne og blogger, der netop nu er ved at optage en ny tv-serie om sit liv.

Gravide Amalie: - Jeg troede, at jeg skulle dø

Amalie og Mikkel er ikke sammen længere, og i sidste uge sagde han til Ekstra Bladet, at bruddet skyldtes, at Amalie ser sin ekskæreste, Peter Birch.

- Det er lige meget, hvordan man ser en eks-kæreste, bare at man ser en eks-kæreste. Det kan de fleste vel relatere til. Og så har hun oven i købet vores barn i maven, sagde han fredag.

Amalie har indtil nu forholdt sig tavs om bruddet og beskyldningerne om utroskab, men nu tager hun bladet fra munden og giver sin version af, hvordan hendes og Mikkel Skelskovs forhold er.

Eks-kæreste sviner Amalie: Forhold til ulven Peter årsag til brud

- Jeg vil ikke udtale mig om min kommende datters far af sikkerhedsmæssige årsager, men jeg kan bekræfte, at jeg ikke har været Mikkel utro, da vi faktisk ikke har dannet par det meste af min graviditet. Jeg kan ikke udtale mig yderligere, men kan bare sige, at man skal se mit nye tv-show, hvis det hele skal give mening, siger hun kryptisk.

Det er altså ifølge Amalie længe siden, at hun og Mikkel dannede par, og derfor kommer det ikke ham ved, hvem hun omgås.

- Om jeg så var sammen med 'Kurt' fra Maribo eller Peter Birch, har det aldrig vedkommet Mikkel, da det er mit privatliv, og han har aldrig har været en del af det, siger hun og beskylder Mikkel Skelskov for at lyve.

Syg Amalie akut på sygehuset

- Desværre har han fortalt en løgn til pressen for at få min opmærksomhed, men det er ikke lykkedes ham, siger hun og gentager, at hun ikke har været utro.

- Jeg ønsker ham det bedste, men jeg kan bekræfte på stedet, at jeg hverken har været ham utro eller været sammen med Peter Birch, siger hun.

Gravide Amalie og ulven Peter ses igen

Ekstra Bladet har været i kontakt med Mikkel Skelskov, som afviser at have løjet for pressen og i øvrigt ikke ønsker at kommentere sagen.

Se Amalie på slap line her (Video: SBS)

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+