Annonce:
Annonce:

Amalie i madorgie efter rygestop

Realitystjernen har endelig kvittet smøgerne

I februar i år fik Amalie malet på sine bryster. Grunden var, at hun skulle lave et photoshoot, hvor barmen skulle se større ud.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Amalie har nu i en uge haft viljestyrke nok til at undgå at tænde en cigaret.

Den 24-årige realitystjerne begyndte at ryge som 15-årig og har altid pulset som en skorsten, når hun gik i byen. Men nu er det slut.

'Så tænkte jeg sidste weekend, da jeg havde været i byen om fredagen, hvorfor egentlig tage en smøg nu, hvor jeg ikke har røget i tre dage? Hvorfor ikke prøve at holde den og lave et rygestop?' skriver hun på sin blog.

Amalie om ny vært på ’Paradise’: Hvorfor spurgte de ikke mig?

Rygestoppet har dog haft indflydelse på vanerne.

'Nu har jeg ikke røget i en uge, og jeg har spist chips med dip, drukket cola, onduleret en hel plade Marabu-chokolade for mig selv, spist en romkugle, småkager og nødder. Og jeg har ikke engang haft tømmermænd? Hjæælp', skriver hun.

Amalie taler ud: Tænker stadig på Peter

Amalie begyndte i en ung alder, fordi rygning fyldte i hendes barndomshjem.

'Jeg begyndte at ryge, da jeg var 15 år gammel, og det startede som regel med indtagelse af alkohol og så blev det pludselig fedt at ryge om aftenen, uden min mor så det. Begge mine familier er rygere, så jeg har stort set vokset op med rygning i hjemmet, så derfor virkede det ikke så unormalt for mig at ryge, selvom der blev sagt, at man ikke måtte ryge, men hvor dobbeltmoralsk er det at sige til sit barn, man ikke må ryge, når ens forældre gør det?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: