Amalie: Jeg er bange for mit barns far

Amalie Szigethy er bange for Mikkel Skelskov, efter han angiveligt smadrede hendes hoveddør. Men hun har intet at frygte, siger han

Amalie regner med at vokse en hel del under sin graviditet. Se hvad hun sagde til Zulu Awards i starten af april

Forholdet mellem realitystjernen Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov endte med at blive aldeles stormfuldt, inden det sluttede med et brag. Efter de brød med hinanden, overraskede Skelskov nemlig sin ekskæreste med et nattebesøg, og det har resulteret i, at den tidligere Paradise-babe nu frygter ham.

- Jeg er bange for ham, og vi taler ikke sammen længere. Han smadrede min hoveddør klokken fire om natten med sine venner. Det var grumt af ham at sætte mig i den situation, og jeg tror, jeg havde fået et hjertestop, hvis ikke min veninde havde været hos mig, siger Amalie Szigethy.

Amalie har besluttet, at hun vil føde ved kejsersnit. (Foto: Philip Davali) Danske kendte Quiz om babyer: Ved du mere end Amalie?

Men ifølge faren til deres fælles og endnu ufødte barn, 23-årige Mikkel Skelskov, er frygten ubegrundet. Hans intentioner med at komme ind i det hus, som Amalie på det tidspunkt boede i, var nemlig ikke at skræmme hende.

Det fortæller han nu om for første gang i et interview med Ritzau Fokus.

- Mine venner og jeg havde været i byen og ville holde afterparty i huset, men jeg havde ikke min nøgle med. Vi troede, at Amalie var flyttet fra huset, og jeg bliver faktisk ked af at høre, at hun er bange for mig, forklarer Mikkel Skelskov.

Han uddyber, at hans navn også stod på lejekontrakten, og at han derfor ikke så noget problem i at være i huset, hvis Szigethy var flyttet ud. Da han opdagede, at hun stadig boede der og oven i købet var hjemme, forlod han og vennerne straks huset, siger han.

En naturlig fødsel er ikke noget, som Amalie vil udsætte sig selv for. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Gravide Amalie: - Jeg skal ikke føde ud af tissemissen

Men for 24-årige Amalie Szigethy, som nu er gravid i syvende måned, er skaden sket.

Hun håber, at han og datteren kan få et godt forhold til hinanden, men hun vil ikke have Mikkel Skelskov i sit liv. Han håber dog på forsoning.

- Der er ikke noget, jeg hellere vil end at få et forhold til vores datter. Og jeg håber, at Amalie og jeg kan blive venner igen, selv om det var svært for os begge at acceptere, at vi gik fra hinanden som kærester. Jeg vil altid støtte og beskytte hende og vores datter, siger Mikkel Skelskov.

Ved du mere om babyer, end Amalie gør? Se quizzen her.

1 af 2 (Foto: Philip Davali).
2 af 2 (Foto: Jakob Jørgensen).