Amalie klar til krig: - Jeg føler mig snydt

Amalie er sur på sin manager, som hun føler sig snydt af. Og hun er ikke den første

Amalie er raget uklar med sin manager. (Foto: Benjamin Kürstein)
Amalie er raget uklar med sin manager. (Foto: Benjamin Kürstein)

Mens Peter ligger på hospitalet med brækket hofte, har Amalie andre ting at kæmpe med. Efter et efterår med masser af jobs og en pladeudgivelse, føler hun nemlig, at hun er blevet snydt for den økonomiske gevinst, hendes succes har kastet af sig.

Amalie er sikker på, at hendes manager, Nikolaj Krøll Madsen, og hans firma XO Group har scoret kassen på hendes knokleri på diskoteker landet over. Og det vil realitybaben ikke finde sig i.

- Jeg er blevet uvenner med Nikolaj. Jeg har en mistanke om, at han har snydt mig for penge, og derfor er han lagt på is, siger Amalie til Ekstra Bladet.

Klar til sagsanlæg
Den 19-årige sangerinde har nu sat en revisor på sagen, og hun er klar til at lægge sag an mod Krøll Madsen - og det selvom hun erkender, at han har gjort meget for at sparke gang i hendes karriere.

- Jeg er taknemmelig for alt det, han har gjort for mig - men det er jo hans job. Det har kostet meget, men han har også tjent rigtig mange penge på mig, siger Amalie, der har haft meget begrænset succes med at få solgt sin plade.

Sved og tårer
- Jeg har arbejdet sved og tårer, og jeg har da også tjent penge på det, men slet ikke nok. Jeg har gjort det, fordi det er min drøm, siger Amalie, der har jobs gennem Nikolaj Krøll Madsen fire uger endnu. Derefter må man ringe direkte til reality-sangerinden - eller hendes kæreste Peter - hvis man vil hyre hende.

Nikolaj Krøll Madsen erkender, at samarbejdet med Amalie ikke går gnidningsløs, men i hans verden arbejder de to stadig sammen.

- Vi er stadig i dialog, så vi samarbejder stadig, siger han til Ekstra Bladet og understreger, at han har skrevet en kontrakt med Amalie, der rækker to år.

LÆS OGSÅ: Amalie i gråd: Må ikke få sin vilje

- Det handler meget om indstillingen til tingene. Vi vil selvfølgelig som managementbureau køre fuld kalender - og det vil Amalie ikke altid, siger han.

- Det handler ikke om, at du har snydt hende for penge?

- Det kender jeg ikke noget til.

- Det er jo ikke første gang, at der er kritik af dit firma. Kan det være noget med måden, du driver det på?

- Det vil jeg da ikke håbe, siger den unge manager.

Ikke ordentlig løn
Nikolaj Krøll Madsen har tidligere været i Ekstra Bladets søgelys, da flere tidligere Paradise-deltagere tilbage i november fortalte om, hvordan de var blevet behandlet af Krølls firma XO-Group.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerner: Vi bli'r snydt for løn

Dengang stod eksparadisoerne Claudia Diaz, Steven Wilkes, Nick Zitouni og Nikolai Schartz frem, og fortalte om gentagne løftebrud. Blandt andet fik de ikke den lovede løn, mens deltagerne heller ikke mente, de havde fået den rette vejledning af TV3, som producerer Paradise Hotel.

Krøll afviste kritikken og fastholdt, at de enkelte deltagere fik de penge, som de havde fortjent.