Amalie Szigethy: Jeg er ikke dum. Tværtimod

Den kommende alene-mor gør op med sit image som 'Dumme Amalie'

Amalie gør op med det øgenavn, hun har fået efter deltagelsen i 'Paradise Hotel'. (Foto: Jakob Jørgensen)
Amalie gør op med det øgenavn, hun har fået efter deltagelsen i 'Paradise Hotel'. (Foto: Jakob Jørgensen)

Hun var kun lige fyldt 18 år, da hun deltog i 'Paradise Hotel' for syv år siden. Dengang og nu er hun kendt som 'Dumme Amalie', der slet ikke kan sætte ordene rigtig sammen eller regne de mest simple ting ud.

Amalie blandet SAS og sygdommen SARS sammen. (Foto: privatfoto) Danske kendte Amalie taler om den frygtede SAS-syge

Matematik er ikke Amalies stærke side. (Foto: Benjamin Kürstein) Danske kendte Amalie kunne ikke finde ud af alder på barn

Men i et indlæg på sin blog ønsker hun at gøre op med folks opfattelse af 'Dumme Amalie'.

- Ulemperne er at folk stadig husker mig fra Paradise Hotel ( jeg vil helst gerne videre ) fra det program, og det har været svært at ruske sig af sig, men jeg synes jeg har klaret det godt hvis man ser tilbage gennem årene. Jeg er vokset rigtig meget med opgaven som brandet ” Amalie”. Det jo ingen hemmelighed at selvom folk kender mig for at være MIG så er jeg helt anderledes end når man møder mig i virkeligheden end det man ser på tv. Det har været svært at komme af med rygtet som den ”dumme” Amalie på tv, men så igen, så er jeg slet ikke så dum, tværtimod. Hvis jeg havde været dum, realistisk set- havde jeg så været der hvor jeg er nu??, skriver hun om sin deltagelse i 'Paradise Hotel'.

Amalie Szigethy skriver også i det sponsorerede indlæg fra Viaplay, at hun nogle gange går ind for at se de gamle afsnit.

- Jeg gør det i smug, fordi jeg synes det er pinligt at folk skal vide jeg godt kan lide at sidde og se på mig selv og afsnittene, men det kan jeg faktisk godt, jeg synes det er hyggeligt og sjovt og jeg griner meget af mig selv ( som også er vigtig ) men det får også en masse følelser frem i mig, for det var jo mit liv engang, og selvom jer ”normale” mennesker ikke kan sætte jer ind i det, så er det en ret mærkelig følelse.

Den 24-årige reality-stjerne er i gang med optagelserne til en ny serie om sit liv som kommende mor, hvor hun kommer til at være alene med sin lille pige. Men også på sin blog, fortæller hun, hvordan det er at skulle være alene-mor, efter at forholdet til ekskæresten Mikkel er kørt helt fast.

Amalie bliver til sommer mor til en lille pige. (Foto: Benjamin Kürstein) Danske kendte Amalie efter brud: Mikkel har aldrig været en del af mit privatliv

Amalie er nu single (Foto: Polfoto). Danske kendte Eks-kæreste sviner Amalie: Forhold til ulven Peter årsag til brud

Vurder selv, om Amalie er 'dum' eller ej i videoklippet herunder fra 'Dit hjem i vores hænder'.