Amalie venter sig: - Jeg vil være en hot mama

Om et halvt år bliver reality-stjernen Amalie mor for første gang, men det er ikke første gang, hun er gravid

Amalie Szigethy drømmer om at blive en hot mama....mon ikke det nok skal lykkes.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I slutningen af juli bliver 24-årige Amalie Szigethy mor til en lille sommerbaby. Og det er noget af et drømmebarn den tidligere 'Paradise Hotel'-stjerne venter.

- Barnet er planlagt på den måde, at vi gerne ville have en baby. Men det var ikke sådan, at vi sagde, at det skulle være i en bestemt måned og derfor bare knaldede løs, siger Amalie og fortæller, at det ikke var overraskende, at der var gevinst i stort set første hug.

- Jeg vidste, at jeg er god til at blive gravid, fortæller den vordende mor, der tidligere har fået fjernet det barn, hun ventede med Peter.

Peter: Amalie var gravid
Amalie: - Ja, jeg fik en abort

- Hvor mange gange har du været gravid tidligere?

- Det gider jeg ikke at svare på, men jeg kan sige, at det skete med det samme denne gang, siger Amalie, der skal have sit barn med 23-årige Mikkel Skelskov, der er selvstændig.

Amalie Szigethy og hendes kæreste har været sammen on/off i et par år, og snart flytter de sammen i et hus i Rungsted.

- Selv om Mikkel ikke ville have haft barnet, så havde jeg beholdt det. Jeg er virkelig klar til at blive mor. Men han glæder sig også helt vildt, siger Amalie og beskriver ham som den perfekte far.

Her er faderen til Amalies baby

- Mikkel er meget kærlig. Han har alt det, en god far skal have. Jeg synes virkelig, at vi begge er voksne og selvstændige og klar til at tage os af et barn, siger hun.

Det er ellers ikke lige frem modenhed, der har kendetegnet Amalie og hendes skøre liv med rod i kærligheden og økonomien samt masser af vilde og våde byture. Men fester natten lang har graviditeten og den kommende baby nu sat en stopper for.

Hvem kysser Amalie med?

- Det har jeg prøvet. Jeg er meget mere i en fase, hvor jeg vil bygge rede og være derhjemme og hygge mig. Sådan har jeg haft det et stykke tid, men det er blevet endnu mere, efter jeg er blevet gravid, siger hun.

- Men hey! Livet stopper jo ikke, fordi man bliver mor. Der starter det først, og jeg har tænkt mig at blive en hot mama, siger Amalie med et grin.

TV: Amalie: Jeg låner måske af Skat igen

Som tidligere deltager i 'Luksusfælden' udstillede Amalie sin manglede økonomiske sans, men hun forsikrer, at der er kommet styr på kroner og ører, så der er penge til bleer og sutter.

- Hvis der ikke havde været det, ville jeg aldrig have sat i barn i verden, siger Amalie, der tjener penge på sin blog og så har hun gang i et par endnu hemmelige projekter.

- Mikkel tjener også ret gode penge, siger hun.

Amalie afslører: Sådan tjener jeg penge

Det Amalie glæder sig mest til ved livet som mor er, at fjerne noget fokus fra sig selv.

- Det bliver så dejligt at skulle bruge tid på et andet menneske end mig selv. Jeg glæder mig til at starte et liv med barnet og det skal have så meget kærlighed. Alle de kys og kram jeg selv har fået, kan jeg nu give videre, siger Amalie og indrømmer, at både hun og hendes mor græd som pisket, da graviditets-testen viste positivt.

- Jeg har allerede været til 3D-skanning. Det var helt fantastisk. Det er virkelig en drøm for mig, siger hun.

I 2013 var Amalie med i Ekstra Bladets program 'Paparazzi'. Det blev sendt live, og det var til stor morskab for Amalie og hendes mor, da de fandt ud af, at de kunne se dem selv live. Se det her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind