Amin Jensen: Derfor har jeg underskud

Amin Jensen forklarer, at hans økonomiske situation er god, selv om der er underskud i hans firma

- Jeg laver stadig sjov og comedy-jobs, men efterhånden laver jeg flere og flere koncerter. Det nyder jeg meget, for der er kommet et helt nyt marked for mig sideløbende med det andet, siger Amin Jensen Foto: Privatfoto
- Jeg laver stadig sjov og comedy-jobs, men efterhånden laver jeg flere og flere koncerter. Det nyder jeg meget, for der er kommet et helt nyt marked for mig sideløbende med det andet, siger Amin Jensen Foto: Privatfoto
Følg Danske kendte

Der er gået drastisk ned ad bakke i Amin Jensens firma, siden finanskrisen klemte livet ud af den danske såvel som den internationale økonomi i slutningen af 00'erne.

En gennemgang af komikeren og operasangerens økonomi i firmaet viser, at det er gået fra at have en formue på 2,4 millioner kroner i 2007 til minus 47.000 kroner i 2016.

Amin Jensen raser over bidragssatser: Jeg vil ikke finde mig i det

I løbet af 2016 endte Amin Jensen med at tjene 82.000 kroner. Det er noget mindre end i 2015, hvor han tjente 350.000 kroner - og meget mindre end 2007, hvor han tjente 1,9 million kroner.

Har andet firma
Udviklingen tegner et billede af en Amin Jensen, der snart skal til at forberede sit 25-års jubilæumsshow, på vej mod afgrunden.

Jan Monrad skyld i, at Amin fik sex

Men det er han bestemt ikke, lyder forklaringen fra manden selv.

- Nej, overhovedet ikke. Det går bedre og bedre for mig og generelt for showbiz. Der er flere og flere arrangementer, fordi økonomien i Danmark går bedre, siger Amin Jensen.

- Jeg har flyttet omkring 80 procent af mine erhvervsmæssige aktiviteter over i et andet firma, der ikke skal offentliggøre regnskaber, uddyber han.

Boligbaron
For en håndfuld år siden begyndte operasangeren at spekulere i at tjene på fast ejendom, og i 2014 skrev Ekstra Bladet, at han havde skøde på fem besiddelser.

En af disse ejendomme står i firmaet, og det er ifølge Amin Jensen forklaringen på, hvorfor hvorfor han ikke bare lukker firmaet, hvis han bruger et andet.

Nyt slag i Rimmer og Amins chokoladekrig: Giv mig 100.000 kroner

Amin Jensen kommer lige fra en to uger lang ferie i Spanien, hvor han løb ind i en hedebølge fra Sahara.

- Det var sindsygt. Vi var på en tur til Malaga, og der var 45 grader, men jeg vil hellere være dernede i heden end herhjemme, forklarer Amin Jensen.

Fejrer 25-års jubilæum
Amin Jensen afsluttede showet 'Sjove mænd med slips ...og Dario' i foråret, og han kan se frem til optrædener hen over sommeren i alt fra Varde til Hvidovre.

Amin vred på TV3: Løgn og manglende sikkerhed

Og i 2018 holder han sit 25-års jubilæumsshow.

- Det er først nu, at jeg har besluttet, at jeg vil lave det. Det er ambivalent, fordi man fejrer, at man er en moden herre, men omvendt så skal jeg selvfølgelig lave et show, siger Amin Jensen.

- Det kommer til at være en blanding af sjov og musik, uddyber han.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag