Andrea om at forelske sig i en gift mand: Det var dårlig timing

Håndboldeksperten Claus Møller Jakobsen skulle være far for anden gang med sin kone, men kærligheden til Andrea Rudolph kom på tværs

Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph blev gift 2. januar i år, hvor de samtidig fik døbt deres søn. (Foto: Jonas Olufsson)
Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph blev gift 2. januar i år, hvor de samtidig fik døbt deres søn. (Foto: Jonas Olufsson)

Han var gift med en anden, da lynet slog ned. Andrea Elisabeth Rudolph mødte Claus Møller Jakobsen i sommeren 2012, og parret forelskede sig i hinanden. Desværre var han dog gift og ventede barn nummer to, men han lod sig skille med det samme.

- Claus er et ordentlig menneske, som, trods den dårlige timing, ikke ville trække det ud. For vores møde var dårlig timing, virkelig dårlig timing. Men man kan ikke selv bestemme, om man bliver forelsket, og vores kærlighed var ikke til at komme uden om. Det var ikke min drøm at møde en gift mand, men jeg mødte en gift mand, og derfra gik det meget hurtigt, siger 39-årige Andrea Elisabeth Rudolph i den nye udgave af Eurowoman, som netop er sendt på gaden.

Store nosser
- Claus giver mig så meget ro og har en rummelighed, jeg ikke har oplevet hos noget andet menneske. Jeg kan være en stor mundfuld, men det skræmmer ham ikke. Claus har heldigvis store nosser, og selv om mine også er ret store, er hans størst, siger Andrea i interviewet med Eurowoman, som er det første, hun har givet omkring emnet.

Andrea og Jacob strålede af lykke, da de fandt hinanden og senere fandt ud af, at de skulle være forældre. I dag er de gået fra hinanden. (Foto: Jens Dige) Danske kendte Andrea skilt

Andrea Rudolph har den ni-årige datter Isolde med sin tidligere kæreste Jacob Houlind, og da hun fandt sammen med Claus Møller Jakobsen, sagde hun også ja til at være pap-mor for hans to børn, Oskar på otte år og Alma, der i dag er tre et halvt år.

Claud Møller Jakobsen og Andrea Rudolf før der kom bule på maven. Foto: Rasmus Flindt Pedersen Danske kendte Andrea Rudolf gravid

Og sidste år fik den tidligere 'Vild med dans'-værtinde og håndboldkommentatoren endnu en tilføjelse til familien. Sønnen Alfred Hamilton kom til verden.

- I bund og grund vil alle skilsmissebørn jo bare gerne have, at deres forældre er sammen. Når man er skilsmissebarn er der mange 'på gensyn', og de må altid undvære en af deres forældre. Det er vilkårene, siger Andrea.

Derfor har parret både en lejlighed på Frederiksberg i København samt en lejlighed i Århus, så de kan være tæt på Claus' to børn.

Parret har i alt fire sammenbragte børn og fik deres første fælles barn i september.  (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Andrea Rudolphs store dag: Bryllup OG barnedåb