Andreas Bo: Jeg kan ikke undvære Mascha

Skuespilleren har svært ved at give helt slip på ekskæresten og hendes treårige datter

I februar dannede Mascha Vang og Andreas Bo stadig par. Her kan du se de to kendisser til premieren på filmen '50 Shades of Grey'
Følg Danske kendte

I slutningen af oktober fortalte Mascha Vang på sin blog, at forholdet mellem hende og Andreas Bo var slut. Efter knap to år som par havde bloggeren og komikeren valgt at gå hver til sit.

Men selv om de ikke længere er kærester, er Mascha Vang og Andreas Bo stadig en del af hinandens liv. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

- Jeg kan ikke undvære hverken hende eller hendes lille barn (datteren Hollie Nolia, red.), så vi ser hinanden, og alt er godt i den sammenhæng. Vi hygger os og spiser middag sammen, siger Andreas Bo.

Andreas Bo låst inde i p-hus: - Det var noget pis

Det tidligere par har undgået de gnidninger, som ellers ofte opstår mellem ekskærester.

- Mascha er jo en meget begavet pige, også i den sammenhæng, og også med sin eksmand Nicolas (Kiesa, racerkører og far til Hollie Nolia, red.). Der er ikke noget pis, det gider hun ikke sådan noget. Vi gider heller ikke at rende rundt og være sure på hinanden. Vi er simpelthen bare for voksne til at være sure og ikke kunne tale sammen, så det fungerer helt fint, og det er dejligt, fortæller komikeren.

Mascha Vang: Jeg er ikke kæreste med Tommy Kenter

Når det alligevel ikke skulle være ham og Mascha, skyldes det ifølge ham praktiske udfordringer ved hans liv som optrædende, der ofte bringer ham rundt i hele landet.

Mascha Vang: Andreas Bo kommer stadig og leger

- Det er bare en stor, voksen beslutning, der hedder, at hvis jeg absolut skulle være i Herning hele tiden, og hun har et barn på tre, så er det svært at få enderne til at mødes, konstaterer han.

Mascha Vang får tilbud fra fremmede mænd

Mascha Vang og Andreas Bo mødte hinanden til en nytårsfefst på hotel Skt. Petri i København for snart to år siden, hvor de sad ved siden af hinanden.

- Vi har grinet, rejst, elsket, grædt, råbt (mest mig) og forenet to familier bedre end jeg nogensinde havde troet man kunne. Andreas var med da Hollie Nolia tog sine første skridt, og jeg har været stolt når Emma og Anton (Andreas' børn, red.) har brækket sig af druk. Det har været en god tid, men lige nu også svært at forene med to meget travle karrierer, skrev Mascha om bruddet på sin blog.

Andreas Bo om brud: Årsagen er ikke interessant

Andreas Bo spiller Dirch: Mascha synes, det er mega sejt

Andreas og Mascha stråler af lykke

Seneste nyt

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.